Ευρύχωρη και άνετη βίλα με πισίνα και θέα στη θάλασσα

Χανιά
Βίλα • 5 κρεβ. • 4 μπάν. • 360 m²
1.200.000 €

Μια βίλα δύο επιπέδων που μπορεί να εξασφαλίσει την ηρεμία και την πλήρη χαλάρωσή σας, με πολύ εύκολη πρόσβαση σε όλες τις διάσημες παραλίες Σεϊτάν λιμάνι, Μαράθι, Τερσανάς, Σταυρός και Καλαθάς, 7-10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης των Χανίων και την Παλιά Πόλη και μόλις 6 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, υπέροχη πισίνα, μπάρμπεκιου, μεγάλα μπαλκόνια και υπέροχους κήπους.
Είναι ένα μείγμα κλασικής και μοντέρνας βίλας στυλ, και παρόλο που υπάρχουν πολλά σούπερ μάρκετ, καφέ, εστιατόριο σε 4 λεπτά με τα πόδια, στην πραγματικότητα διατηρείτε την ιδιωτικότητά σας καθώς έχει μεγάλους τοίχους και μεγάλα δέντρα γύρω από αυτό που την προστατεύουν, επίσης μια ασφαλή γκαραζόπορτα.
Όλες οι όμορφες παραλίες είναι μερικά λεπτά με το αυτοκίνητο, αλλά αν ψάχνετε για μέρη και μικρές μυστικές παραλίες, αυτό είναι το μέρος για εσάς, καθώς πολλές μυστικές παραλίες είναι πολύ κοντά.
Είναι μια παραδοσιακή κρητική γειτονιά που μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, πολλές τοπικές αγορές και καφέ, ωραία εστιατόρια, μεγάλο σούπερ μάρκετ και πολλά μέρη για χαλαρωτικούς περιπάτους.

Χώροι

Υπνοδωμάτια5
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση360 m²
Αγροτεμάχιο8000 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Πισίνα

Χανιά

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα