360 Μεσίτες ακινήτων σε Χώρα των Βάσκων

Περιηγηθείτε και βρείτε μεσίτη.
Περισσότερη συνοδεία. Με μια μοναδική προετοιμασία και εμπειρία στην αγορά ακινήτων, οι σύμβουλοι της Zome βάζουν όλη τους την αφοσίωση στο να σας δώσουν την καλύτερη παρέα, προσανατολίζοντας σας με τη μέγιστη δυνατή εμπιστοσύνη, προς τη σωστή κατεύθυνση των αναγκών και των φιλοδοξιών σας. Απλούστερη. Οι σύμβουλοι της Zome έχουν μια μοναδική εκπαίδευση στην αγορά, που βασίζεται στην ανταλλαγή πρακτικών εμπειριών μεταξύ επαγγελματιών και ενισχύεται από τη γνώση της εφαρμοσμένης νευροεπιστήμης που τους επιτρέπει να απλοποιήσουν και να κάνουν την εμπειρία σας στο real estate πιο αποτελεσματική. Πιο ευτυχισμένοι. Η μεγαλύτερη αξία μας είναι να σας δώσουμε ευτυχία! Ελευθερώστε τον εαυτό σας από τις ανησυχίες και κερδίστε τον ποιοτικό χρόνο που χρειάζεστε για να επικεντρωθείτε σε αυτό που σας κάνει πιο ευτυχισμένους.
Διάμεση τιμή πώλησης
252.500 €
Καταχωρήσεις για πώληση
102
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Αραβικά, Καταλανικά, Αγγλικά, Γαλλικά
Η Tecnocasa Deusto γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 στην περιοχή Deusto, όντας το τρίτο γραφείο στο Μπιλμπάο του ομίλου Tecnocasa, αποτελώντας έτσι μέρος του σχεδίου επέκτασης της μάρκας στη βόρεια περιοχή. Το γραφείο μας βρίσκεται στην Avenida Madariaga 16, μια από τις πιο κεντρικές και πολυσύχναστες περιοχές της γειτονιάς μας, με πολλά από τα καταστήματα της γειτονιάς που βρίσκονται εκεί. Οι χώροι εργασίας μας είναι οι περιοχές deusto και Basurto-Zorroza, μέρη από τους οποίους έχουμε εκτεταμένη γνώση της αγοράς, έτσι οι πράκτορές μας θα τους παρέχουν μια εξειδικευμένη και ποιοτική υπηρεσία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας. Ανά πάσα στιγμή θα συνοδεύεται από την ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας που θα σας βοηθήσει και να διευκολύνει τη διαδικασία χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Επιπλέον, μπορείτε να βασίζεστε στο τμήμα ΚΟΡΩΝ που είναι ειδικοί στη χρηματοπιστωτική διαμεσολάβηση και που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την λύση της υποθήκης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε η καλύτερη επιλογή!
Διάμεση τιμή πώλησης
190.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
2
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά
Το Artenson Real Estate είναι ένα σημείο συνάντησης μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Γνωρίζουμε ότι είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής και θέλουμε να είμαστε εκεί έτσι ώστε ο δρόμος να είναι μια μοναδική εμπειρία. Φροντίζουμε τα πάντα, ο πελάτης μπορεί να χαλαρώσει και να επικεντρωθεί στα συναισθήματα και τα συναισθήματά του. Επειδή δεν είναι μόνο ακίνητα που πωλούνται και αγοράζονται, είναι έργα ζωής. Γι' αυτό προσπαθούμε να δίνουμε συνεχή προστιθέμενη αξία προσφέροντας εξατομικευμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και συμβουλές, από τη δημιουργία της πώλησης του ακινήτου μέχρι την πράξη του σε Συμβολαιογράφο. Συμμετέχουμε σε κάθε περίπτωση στο μέγιστο, διασφαλίζοντας ότι όλα τα μέρη που συνθέτουν αυτή τη διαδικασία μπορούν να βασίζονται σε εμάς πιστεύοντας ότι θα φροντίσουμε κάθε μία από τις λεπτομέρειες με απόλυτη αφοσίωση. Μας κυβερνούν αξίες που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητες: διαφάνεια, υπευθυνότητα, εμπειρία, συμμετοχή, αποτελεσματικότητα, ηθική και εγγύτητα. Σε ακούμε. Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
Διάμεση τιμή πώλησης
460.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
1
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Αγγλικά
Έχετε ένα έργο ακινήτων; Σας βοηθάμε να πουλήσετε, να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε το ακίνητό σας. Μετά από μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ακινήτων, πραγματοποιώντας +200 εργασίες τα τελευταία χρόνια, βάζουμε όλη μας την τεχνογνωσία στο να σας συμβουλεύσουμε και να σας συνοδεύσουμε στο σημαντικότερο έργο της ζωής σας. Προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία διαχείρισης για τουριστικά διαμερίσματα κατά μήκος της ακτής των Βάσκων και φροντίζουμε απολύτως τα πάντα. Το ακίνητό σας θα φροντιστεί και θα βελτιστοποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Διάμεση τιμή πώλησης
130.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
10
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά
Βοηθάμε τους πελάτες μας να βρουν το σπίτι των ονείρων στις ακτές μας και να τους παρέχουμε όλες τις διαδικασίες για να αγοράσουν. Έχουμε μια ολοκληρωμένη και εύκολη εξυπηρέτηση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το σπίτι σας στο ακίνητο.
Διάμεση τιμή πώλησης
120.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
79
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά
Διάμεση τιμή πώλησης
292.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
87
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά
Η Tecnocasa προσφέρει το οικονομικό της τμήμα, το KoRON, το πρώτο κορυφαίο δίκτυο διαμεσολάβησης στην Ισπανία. Δυνατότητα χρηματοδότησης έως 100%. Σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν και μη δεσμευτικές συμβουλές. Μη διστάσετε να μας καλέσετε!
Διάμεση τιμή πώλησης
135.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
5
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Καταλανικά, Αγγλικά
Διάμεση τιμή πώλησης
750.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
2
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά