90 Μεσίτες ακινήτων σε Βαρκελώνη

Περιηγηθείτε και βρείτε μεσίτη.
Η Albium - Properties στη Βαρκελώνη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που άρχισε να έχει, ως κύρια δραστηριότητά της, την προώθηση και την κατασκευή έργων ακινήτων. Η έναρξη της δραστηριότητάς του είναι στη δεκαετία του '70. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει εξελιχθεί και έχει αυξήσει την ακτίνα γεωγραφικής της δραστηριότητας, τοποθετώντας τον εαυτό της, επίσης στην πόλη της Βαρκελώνης, διαφοροποιώντας παράλληλα τις δραστηριότητές της σε 3 περιοχές. Μεσιτικό Γραφείο Εντός του χώρου των ακινήτων, πραγματοποιούμε τις ακόλουθες δραστηριότητες: διαμεσολάβηση στην πώληση και αγορά ενοικίου (εποχιακή ή μακρά διαμονή), αποτίμηση ακινήτων, αποκλειστική εξυπηρέτηση αναζήτησης ακινήτων σε αγοραστές (Personal Shopper), διαχείριση ενοικίων και επενδυτικές συμβουλές. Διαχείριση Πλούτου Πραγματοποιούμε μια ολοκληρωμένη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων: οικονομική, χρηματοοικονομική, νομική, εμπορική και λειτουργία (η οποία περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη συντήρηση κτιρίων, προμηθειών και ασφάλισης). Όλη η εμπειρία της Albium στην υπηρεσία σας για να σας εγγυηθεί την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας. Τουριστικά Καταλύματα Αρχικά διαχειρίζεται τουριστικά διαμερίσματα στην πόλη της Βαρκελώνης. Σήμερα, εστιάζουμε στην εκμετάλλευση αγροτικών τουριστικών καταλυμάτων στην περιοχή Montseny. Έχουμε πραγματοποιήσει το δικό μας ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και λειτουργούμε με το αγροτικό εμπορικό σήμα Montseny.
Διάμεση τιμή πώλησης
340.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
12
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Καταλανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά
Είμαι η Carolina Balista, πιστοποιημένη κτηματομεσίτης και θα σας δώσω την καλύτερη προσοχή και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, δουλεύοντας γρήγορα και σοβαρά για να πετύχω την καλύτερη δυνατή τιμή. ΤΟΛΜΉΣΤΕ ΝΑ ΖΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΣΑΣ. Θέτω στη διάθεσή σας, όχι μόνο όλη την εμπειρία, τους πόρους και τα εργαλεία μου, αλλά και όλο το πάθος, την αφοσίωση και τη δέσμευσή μου. Αξίες όπως η διαφάνεια, ο επαγγελματισμός και η ακεραιότητα είναι αυτά που κάνουν ένα αξιόπιστο εμπορικό σήμα. Θα σας συνοδεύσω σε αυτό το ταξίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος
Διάμεση τιμή πώλησης
475.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
9
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά
ΣΗΜΕΙΟ ΟΙΚΩΝ | Ακίνητα στη Βαρκελώνη από το 1995 Εξατομικευμένη διαχείριση για κάθε ακίνητο. Punto HABITAT ακίνητα στη Βαρκελώνη με περισσότερα από 28 χρόνια εμπειρίας. Τι υπηρεσίες προσφέρουμε; Πώληση, ενοικίαση και διαχείριση διαμερισμάτων στη Βαρκελώνη. ΠΩΛΗΣΗ: ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση API σε 24 ώρες / Ηγέτες στην τοποθέτηση προϊόντων σε πύλες ακινήτων / Μαζί σας μέχρι το τέλος της λειτουργίας. ΕΝΟΙΚΙΟ: από το 1995, έχουμε εμπλακεί σε περισσότερες από 5000 επιχειρήσεις ενοικίασης διαμερισμάτων στη Βαρκελώνη / Εμπιστευτείτε τον ηγέτη. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ: περισσότερα από 200 διαμερίσματα διαχειρίζεται στη Βαρκελώνη. Διαχείριση συμβάντων/Αλλαγές εφοδιασμού/INCASOL. Η κληρονομιά σας, στα καλύτερα χέρια. Ειδικοί σε όλες τις περιοχές της Βαρκελώνης: παρουσία σε όλες τις γειτονιές: εισάγετε την ιστοσελίδα μας και ελέγξτε την
Διάμεση τιμή πώλησης
269.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
43
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Καταλανικά, Αγγλικά
Το La Casa Agency είναι ένα από τα κύρια δίκτυα μεσιτικών γραφείων franchise στην Ισπανία, όπου τα μεσιτικά γραφεία του αποτελούνται από αυστηρά επιλεγμένους επαγγελματίες με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα. Διακρίνονται από την προετοιμασία τους, την ανθρώπινη ποιότητα, την προσωπική θεραπεία και την αποτελεσματικότητά τους. Χάρη στην προετοιμασία τους, μπορούν να ανιχνεύσουν και να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών με πλήρη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια.
Διάμεση τιμή πώλησης
220.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
265
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά
Έχουμε το σπίτι σου.
Διάμεση τιμή πώλησης
230.285 €
Καταχωρήσεις για πώληση
23
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Καταλανικά, Αγγλικά
Καλώς ήρθες! Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε στην αγορά ή πώληση του σπιτιού σας στη Βαρκελώνη. Και αν έχετε ένα διαμέρισμα και σκέφτεστε την επιλογή ενοικίασης, 40 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ακινήτων μας εγγυώνται: ολοκληρωμένη διαχείριση, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα: πιστοποιητικά για το Υπουργείο Οικονομικών, αυτόματες αυξήσεις, συμβόλαια ενοικίασης, συμβουλές ακινήτων και όλα όσα θα εξασφαλίσουν ενοικίαση με εγγυήσεις ... Και για ιδιοκτήτες που θέλουν να πουλήσουν, ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη διαχείριση πωλήσεων. Σας συνοδεύουμε σε όλη τη διαδικασία πώλησης και φροντίζουμε για όλες τις περιπτώσεις της πώλησης: διαχειριζόμαστε κληρονομιές, σας βοηθάμε να βρείτε το διαμέρισμα προς πώληση ή να αδειάσετε και να βάψετε ... Πιστέψτε μας, δεν θα το μετανιώσετε!
Διάμεση τιμή πώλησης
32.500 €
Καταχωρήσεις για πώληση
34
Ομιλούμενες γλώσσες
Καταλανικά, Αγγλικά, Ισπανικά
Διάμεση τιμή πώλησης
600.000 €
Καταχωρήσεις για πώληση
192
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά