83 Μεσίτες ακινήτων σε Tulum

Περιηγηθείτε και βρείτε μεσίτη.
Η Nick Guisan Realty δραστηριοποιείται στην Ελβετία και διεθνώς για να σας προσφέρει εξειδικευμένα και ποιοτικά αντικείμενα. Εστιάζουμε στις περιοχές που γνωρίζουμε καλύτερα, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Γιβραλτάρ, το Μεξικό, το Μαϊάμι και άλλες. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τους πελάτες μας από όλες τις οπτικές γωνίες, πωλητή ή αγοραστή, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φέρουμε πλήρη ικανοποίηση! Είτε βρίσκεται απέναντι είτε στην άλλη άκρη του κόσμου, η Nick Guisan Realty σας συνοδεύει σε όλα τα στάδια των κτηματομεσιτικών συναλλαγών σας με το μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών της.
Διάμεση τιμή πώλησης
921.091 €
Καταχωρήσεις για πώληση
12
Ομιλούμενες γλώσσες
Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά
Σας βοηθάω ευχαρίστως να βρείτε το ακίνητο ή την επένδυση που ψάχνετε στο Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών σε θέματα ακίνητης περιουσίας, λογιστικής, φορολογίας και νομικής για να αποκτήσετε το ακίνητό σας με τη βεβαιότητα και την ποιότητα που σας αξίζει. Επικοινωνήστε μαζί μου, θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε μαζί σας και να μάθουμε τι έχετε κατά νου για την επόμενη επένδυσή σας. Πρόθεσή μου είναι να δημιουργήσω επιλογές για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.
Διάμεση τιμή πώλησης
236.740 €
Καταχωρήσεις για πώληση
24
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά
Είμαι επαγγελματίας κτηματομεσίτης με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη Ριβιέρα Μάγια. * Ενεργό μέλος του Επαγγελματικού Κτηματομεσιτικού Συλλόγου, τμήμα AMPI Playa del Carmen, για 12 χρόνια. * Αδειοδοτημένο στην Quintana Roo με την πρώτη γενιά αδειών που χορηγήθηκαν. * Πιστοποιημένος Δημόσιος Λογιστής από την UBA – Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες - Αργεντινή. * Πιστοποιημένο στην Εταιρεία Συμβούλων Πώλησης Ακινήτων. EC0110.01 * Πιστοποιημένο σε Κτηματομεσιτικές Συμβουλευτικές, τουριστικές περιοχές. EC0277 * Πιστοποιημένο σε Συμβολαιογραφική Διαδικασία και Μίσθωση Ακινήτων. ECM0174 * Πιστοποιημένος Διεθνής Ειδικός Ακινήτων (CIPS), Εθνική Ένωση Κτηματομεσιτών. * Ιδρυτικός Συνεργάτης της PLAYA ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣ. * Πριν από την ίδρυση της PLAYA REALTORS, διαχειρίστηκα χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για εμπορικές, λιανικές και βιομηχανικές εταιρείες. Με εκτεταμένη γνώση του διεθνούς εμπορίου. * Ενεργό μέλος του τμήματος COPARMEX (Συνομοσπονδία Εργοδοτών της Μεξικανικής Δημοκρατίας) Playa del Carmen, τα τελευταία 3 χρόνια. Το Playa del Carmen εμφανίζεται συνήθως στο μυαλό των ανθρώπων ως τουριστικός προορισμός και προορισμός διακοπών. Η εγγύτητά του σε άλλα σημαντικά σημεία της Μεξικανικής Καραϊβικής, όπως το Tulum, το Κανκούν και το Cozumel, καθώς και η γοητευτική και γεμάτη πολιτισμός της ζωής το καθιστούν έναν πραγματικό παράδεισο. Η Κιντάνα Ρου είναι ένας από τους μεγάλους οικονομικούς πόλους του Μεξικού. Επί του παρόντος, η Playa del Carmen διατηρεί τον υψηλότερο ρυθμό αστικής ανάπτυξης, με αύξηση 32% σε λιγότερο από 10 χρόνια. Η οντότητα συνεισφέρει το 2,3% των ακαθάριστων εσόδων στη μεξικανική οικονομία. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν κάνετε λάθος να επιλέξετε αυτή την πόλη ως προορισμό για να αυξήσετε τα χρήματά σας, δείκτες: 1. Ποιότητα ζωής. 2. Η πόλη βρίσκεται στην πρώτη θέση σε προορισμούς που ζητούν οι ταξιδιώτες. 3. Ισχυρό δολάριο, σταθερό μεξικάνικο πέσο. 4. Συνεχής αύξηση της ζήτησης για ενοικιαζόμενα ακίνητα διακοπών. 5. Θα είναι ο επόμενος πολυτελής προορισμός με σημαντικές ξενοδοχειακές επενδύσεις και διαφορετικά έργα ακινήτων. 6. Η στρατηγική του θέση μόλις μία ώρα από το αεροδρόμιο του Κανκούν (αναγνωρίζεται ως ένα από τα σημαντικότερα HUB στον κόσμο με τις πιο διεθνείς πτήσεις στο Μεξικό). ΟΙ ΑΥΞΉΣΕΙς, Η ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ, Η ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑ ΔΊΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΉ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΧΡΌΝΙΑ.
Διάμεση τιμή πώλησης
265.855 €
Καταχωρήσεις για πώληση
3.591
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Εβραϊκά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά
Διάμεση τιμή πώλησης
222.404 €
Καταχωρήσεις για πώληση
1.105
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά
Διάμεση τιμή πώλησης
247.836 €
Καταχωρήσεις για πώληση
355
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Αγγλικά
Έχω μεγάλη εμπειρία στα ακίνητα και το μάρκετινγκ και θα σας καθοδηγώ σε όλη τη διαδικασία μέχρι να βρείτε το σπίτι που πάντα ονειρευόσουν, με έναν εύτακτη και αποτελεσματικό τρόπο... Ζω στη Ριβιέρα Μάγια για περισσότερα από 7 χρόνια και πριν από ένα χρόνο συνδυάζω την κατοικία μου με το Mazatlan στις ακτές του Ειρηνικού, γεγονός που μου δίνει τη βεβαιότητα ότι θα βρω το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Θα σας καθοδηγώ σε όλη τη διαδικασία για να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, με ομαλό και αποτελεσματικό τρόπο... Ζω στη Ριβιέρα Μάγια πριν από περισσότερα από 7 χρόνια και πριν από ένα χρόνο άρχισα να συνδυάζω την κατοικία μου μεταξύ του Μαζατλάν στις ακτές του Μεξικού στον Ειρηνικό, που μου επιτρέπουν να βρω το σωστό μέρος ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Διάμεση τιμή πώλησης
118.827 €
Καταχωρήσεις για πώληση
27
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Αγγλικά, Κινεζικά (μανδαρινικά)
Γεια σας, είμαι πιστοποιημένος και αδειοδοτημένος κτηματομεσίτης για το Κανκούν, το Τουλούμ και τα περίχωρα. μαζί με τη σύζυγό μου έχουμε μια εταιρεία που χρησιμεύει ως σημείο συνάντησης μεταξύ πωλητών και αγοραστών, εκτός από την παροχή υπηρεσιών για το σπίτι, προκειμένου να εγκατασταθούν το συντομότερο δυνατό εδώ στη μεξικανική Καραϊβική.
Διάμεση τιμή πώλησης
705.512 €
Καταχωρήσεις για πώληση
141
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Αγγλικά
Είμαι ο συμβουλευτικός σας πράκτορας που ειδικεύεται σε ακίνητα στην Καραϊβική και στις πιο σημαντικές τοποθεσίες όπου πρέπει να επενδύσετε. Σας βοηθάω στην επένδυση, την κερδοφορία και τη χρηματοδότηση ακινήτων στη Μεξικανική Καραϊβική, συνδέοντας με ένα διεθνές δίκτυο περισσότερων από 40.000 πρακτόρων για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές μιας ενημερωμένης αγοράς, όπου, πότε και πώς θέλετε να αυξήσετε τα χρήματά σας και όλα κάτω από την 1η εταιρεία στις ΗΠΑ, με μια σούπερ τεχνολογική πλατφόρμα. Θα είστε στα καλύτερα χέρια.
Διάμεση τιμή πώλησης
495.691 €
Καταχωρήσεις για πώληση
3
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά
Εργάζομαι από την υπηρεσία με ειλικρίνεια και ακεραιότητα παρέχοντας τις συμβουλές που χρειάζεστε για τη φροντίδα των συμφερόντων και της κληρονομιάς σας.
Διάμεση τιμή πώλησης
443.290 €
Καταχωρήσεις για πώληση
12
Ομιλούμενες γλώσσες
Ισπανικά, Αραβικά, Αγγλικά, Γαλλικά