510 Μεσίτες ακινήτων σε Κουίνσλαντ

Περιηγηθείτε και βρείτε μεσίτη.
Μέλος της @Realty ομάδας πρακτόρων. Δεν μπορώ να προσφέρω μάρκετινγκ κόστους, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματικών φωτογραφιών, εικονικών περιηγήσεων και διαδραστικών έγχρωμων κάτοψης. Μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, καθώς και συμφωνίες σύνδεσης με όλους τους τοπικούς πράκτορες
Διάμεση τιμή πώλησης
539.195 €
Καταχωρήσεις για πώληση
1
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά
Η εμπιστοσύνη είναι κάτι παραπάνω από μια λέξη. Για την Νάιρε Έφτερνς, είναι μια υπόσχεση ότι αυτό που λέει, είναι αυτό που κάνει. Οι στόχοι των πελατών της γίνονται οι στόχοι της και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχοντας βοηθήσει πάνω από 1280 οικογένειες τιμήθηκε με την τιμή του REIQ Residential Salesperson of the Year 2018. Επευφημίες από τη βιομηχανία δεν συγκρίνονται με ευχαριστημένους πελάτες όμως, και Nyree ευδοκιμεί στην επίτευξη αποτελεσμάτων που βοηθούν τους πελάτες της (που σύντομα γίνονται φίλοι) για την επίτευξη των στόχων τους στη ζωή. Με πάνω από 320 κριτικές από τους πελάτες της, η Nyree βραβεύτηκε με τον νικητή του Rate My Agent για το Κλίβελαντ και το #13 στην Αυστραλία. Υπάρχουν ορισμένες ιδιότητες που πρέπει να ψάξετε κατά την πρόσληψη ενός κτηματομεσίτη. Αυτές περιλαμβάνουν ειλικρίνεια, εστίαση, αποφασιστικότητα, αστρικό μάρκετινγκ, και αδιάκοπη εξέταση για κάθε πελάτη. Θα τα πάρεις όλα αυτά και πολλά άλλα με τη Νάιρε Έφτερνς. Η ακίνητη περιουσία είναι για περισσότερο από πωλώντας ένα σπίτι για Nyree είναι για να βοηθήσει κάποιο να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο στη ζωή τους, και να βοηθήσει τον αγοραστή να βρεί το σπίτι ονείρου τους. Με πάνω από 17 έτη εμπειρίας στο Bayside, Nyree αναγνωρίζεται με συνέπεια από τη βιομηχανία ως ηγέτη στην ακίνητη περιουσία. Με μια σειρά από βραβεία από LJ Hooker συμπεριλαμβανομένου του κύρους LJ Hooker Diamond Multi-Million Dollar Club, για την A-List, ένα μη υποψήφιο βραβείο από όλα τα πρακτορεία, Nyree είναι ένας πράκτορας που είναι στο πλευρό σας σε κάθε βήμα του ταξιδιού ακινήτων. Nyree είναι στενά εξοικειωμένοι με κάθε είδους ιδιοκτησία ς του Bayside έχει να προσφέρει και αντιμετωπίζει κάθε πελάτη με την ίδια ενέργεια, συμπόνια, και εξατομικευμένη προσοχή. Η ειλικρινής, ρεαλιστική προσέγγισή της στην ακίνητη περιουσία εξασφαλίζει ότι θα πάρετε τις πρακτικές συμβουλές και τις απαντήσεις που χρειάζεστε με τα υψηλά πρότυπα ποιοτικής υπηρεσίας που αξίζετε. Στο πλαίσιο της βιομηχανίας, Nyree είναι γνωστή και σεβαστή ως ένας από τους κορυφαίους πράκτορες στο Κουίνσλαντ, καθώς και το σύνολο της Αυστραλίας. Είναι περιζήτητη ομιλητής και μέντορας και δεσμεύεται να συνεχίσει να βελτιώνεται και η βιομηχανία ακίνητων περιουσιών queensland. Nyree είναι επίσης ενεργό μέλος της κοινότητας, συμβάλλοντας σε μια σειρά από τοπικές και κρατικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων Rotary Club του Κλίβελαντ, RSPCA, Νοσοκομείο Παίδων Ταμείο, Κυστική Ίνωση, καθώς και να συμμετέχουν με τοπικά σχολεία και αθλητικές λέσχες. Nyree είναι ένας πράκτορας με την ανθεκτικότητα να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε αγορά ακινήτων, τις αρχές και την ακεραιότητα για να σας δώσει απλές χρήσιμες συμβουλές, και την τοπική εμπειρία περιοχή συσκευάζονται με υποδειγματική εξυπηρέτηση των πελατών και μάρκετινγκ.
Διάμεση τιμή πώλησης
470.777 €
Καταχωρήσεις για πώληση
12
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά
Διάμεση τιμή πώλησης
338.197 €
Καταχωρήσεις για πώληση
18
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά
Δεσμεύομαι να διασφαλίσω ένα θετικό αποτέλεσμα τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές. Διεξαγωγή καθημερινών αλληλεπιδράσεων με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη και με μια πραγματική προσέγγιση. Είμαι υπερήφανος για την επίδειξη πραγματικής φροντίδας και κατανόησης προς τους πελάτες μου, η οποία πιστεύω ότι έχει αποδειχθεί στα προσωπικά μου αποτελέσματα, ένα μακρύ κατάλογο των συστάσεων των πελατών και των παραπομπών, καθώς και την πελατεία επανάληψη.
Διάμεση τιμή πώλησης
364.472 €
Καταχωρήσεις για πώληση
5
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά, Ισπανικά
Διάμεση τιμή πώλησης
476.378 €
Καταχωρήσεις για πώληση
12
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά
Διάμεση τιμή πώλησης
445.732 €
Καταχωρήσεις για πώληση
8
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά
Ο Μινγκ μιλάει άπταιστα αγγλικά, καντονέζικα και μανδαρινικά. Σε συνεργασία με τον LJ Hooker Cleveland-το κορυφαίο πρακτορείο Redland και ως αφοσιωμένο μέλος της κοινότητας, η Ming έχει μια ισχυρή αφοσίωση στη βιομηχανία ακινήτων παρέχοντας στους πελάτες της κορυφαίες διαπραγματευτικές ικανότητες, εξαιρετικά αποτελέσματα και ένα διαφανές, αξιόπιστο Εμπειρία.
Διάμεση τιμή πώλησης
455.280 €
Καταχωρήσεις για πώληση
4
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά, Κινεζικά (καντονέζικα), Κινεζικά (μανδαρινικά)
Διάμεση τιμή πώλησης
457.606 €
Καταχωρήσεις για πώληση
10
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά
Helpful, attentive, honest and knowledgeable. It's easy for an agent to say these things about themselves, but it means so much more coming from clients. Paul Joyce is an agent that is known for his friendly manner and being approachable, but what you really want when selling your house is someone who goes the extra mile to get you more. Paul is no stranger to providing exceptional results; his successful tiling company completed projects in London's famous Savoy Hotel, and for celebrities including comedian Dawn French. Providing world-class results is in Paul's blood. As a Cleveland local, Paul loves everything about the Bayside lifestyle. His market knowledge is second to none, and he applies this to get the best results for every one of his clients.Every client is different, and Paul's approach is to take his eye for detail, and personalised approach to create a marketing campaign that will get you the best price for your home. Contact Paul today, and relax knowing that you are now in the care of a true professional.
Διάμεση τιμή πώλησης
728.944 €
Καταχωρήσεις για πώληση
3
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά
Craig ήταν πάντα κάτοικος Southside και αγαπά να περνούν τον ελεύθερο χρόνο του με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά. Craig έχει εργαστεί στη βιομηχανία ακίνητων περιουσιών από το 2003 και έχει αναπτύξει έναν πλούτο της γνώσης για να βοηθήσει τους πελάτες του στην επίτευξη των στόχων τους. Μπορείτε πάντα να καθησυχαστούν ότι θα έχετε μια μεγάλη εμπειρία όταν ασχολείστε με Craig δεδομένου ότι δεν είναι ένας χαρακτηριστικός «πιεστικός πωλητής». Του αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους να επιτυγχάνουν τα όνειρά τους. Το πάθος craig για την ιδιοκτησία και τους ανθρώπους τον κρατά συγκεντρωμένο στην επίτευξη ενός από τους στόχους του: Δίνοντας στους ανθρώπους την καλύτερη εμπειρία ακίνητων περιουσιών που έχουν λάβει πάντα. Αντιμετωπίζει όλους τους πελάτες του σαν φίλους και τίποτα δεν είναι ποτέ πάρα πολύ κόπο. Θεωρεί ότι η ακίνητη περιουσία πρέπει να είναι όλη για την τιμιότητα, την ακεραιότητα και να κάνει τι είναι σωστό για τον πελάτη σας. Craig προσβλέπει να σας βοηθήσει με τους στόχους ακίνητων περιουσιών σας.
Διάμεση τιμή πώλησης
579.601 €
Καταχωρήσεις για πώληση
1
Ομιλούμενες γλώσσες
Αγγλικά