Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το γοητευτικό χωριό του Πέλεκα, αυτή η βίλα που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τρόπου ζωής, συνδυάζοντας τη σύγχρονη άνεση με τη μεσογειακή γοητεία.
Το κατάλυμα βρίσκεται σε οικόπεδο 7,000μ² και διαθέτει 390μ² ζωτικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων 4 ευρύχωρων υπνοδωματίων και 5 μπάνιων. Οι φωτεινοί χώροι καθιστικού ανοίγουν σε σκιερές βεράντες, ιδανικές για να χαλαρώσετε ή να απολαύσετε δείπνο στο ύπαιθρο.
Οι λάτρεις της ευεξίας θα λατρέψουν την ιδιωτική πισίνα, τη σάουνα, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το home cinema. Φινιρίσματα από φυσικό ξύλο και χειροποίητα πλακάκια αναδεικνύουν την αυθεντικότητα της κερκυραϊκής αρχιτεκτονικής.
Με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τους γύρω λόφους, αυτή η βίλα είναι μια πρόσκληση για ηρεμία. Διαθέτει επίσης κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε αυτό το μεσογειακό στολίδι; Επικοινωνήστε με την GADAIT International για να προγραμματίσετε μια ιδιωτική περιήγηση και να ζήσετε την κομψότητα αυτής της βίλας στην Κέρκυρα για τον εαυτό σας.
Σπίτι προς αγορά σε Κέρκυρα, Ελλάδα
Κέρκυρα
Βίλα • 5 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 5 μπάν. • 390 m² • αναφ: GI0538
3.500.000 €
Χώροι
Δωμάτια5
Όροφοι2
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια5
Επιφάνειες
Διαβίωση390 m²
Αγροτεμάχιο7000 m²
Αυλή
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κελάρι κρασιών
Κήπος
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Σάουνα
Συναγερμός
Τραπεζαρία
Χώρος στάθμευσης
Κέρκυρα
Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Γυμνάσιο
Δημόσιες συγκοινωνίες
Δημοτικό σχολείο
Καταστήματα
Κινηματογράφος
Θέα στη θάλασσα
Θέα στον κήπο
Με θέα στην πισίνα
τύποςΣπίτι
ΚατάστασηΝέο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα
Gadait international
+33 188 33 56 79