Σπίτι στην πόλη Σαντορίνη

Σαντορίνη
Σπίτι
1.500.000 €
ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΤΙ ΕΝΌς ΛΙΦΕΤΙΜΕ.
Διαθέσιμο τώρα!!! στον απαιτητικό επενδυτή, είναι τέσσερις ελεύθερες μόνιμες μεζονέτες, φωλιασμένοι μέσα σε μια ήσυχη, ΑΠΟΜΟΝΩΜΈΝΗ & αποκλειστικά ιδιωτική προνομιακή θέση στο imerovigli. Ωστόσο, σε μικρή απόσταση 70 μέτρων με τα πόδια από την παγκοσμίου φήμης και πιο διάσημη Καλντέρα της Σαντορίνης. Αυτά τα νέα ακίνητα περιβάλλονται πλήρως από αυθεντικούς παλαιωμένους αμπελώνες της Σαντορίνης:Πάνω στους οποίους ο νέος ελληνικός νόμος ορίζει, ΔΕΝ μπορεί να αφαιρεθεί και τα σπίτια που χτίζονται πάνω στη γη. Έτσι, υποστηρίζεται η αιώνια ιδιωτικότητά σας, εγγυημένη από το Αυστηρό Συμβούλιο Τουρισμού της Ελληνικής Κυβέρνησης:
ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ DETAiLS.

Αυτά τα κεντρικά τοποθετημένα σπίτια PRiME έχουν BUiLT για να καλύψουν την touRist iNDUSTRY.

Κάθε μία από αυτές τις κομψές μονάδες δύο υπνοδωματίων διαθέτει ένα συνολικό εσωτερικό σαλόνι 75 τετραγωνικών μέτρων και είναι χτισμένες σε μια γενναιόδωρη έκταση 600 τετραγωνικών μέτρων: Αποτελούνται από χαμηλά και ανώτερα εξωτερικά ιδιωτικά μπαλκόνια, συνοδευόμενα από ένα πολυτελές προσωπικό και ιδιωτικό υπαίθριο τζακούζι που παρέχεται βολικά για κάθε μεμονωμένο σπίτι.

Αυτές οι αρχιτεκτονικά σχεδιασμένες κατοικίες αποτελούνται από 2 από τις κατοικίες που διαθέτουν υπνοδωμάτια και 2 ξεχωριστά μπάνια επαρκούς μεγέθους.. Ένα δίπλα σε κάθε υπνοδωμάτιο: Ενώ οι υπόλοιπες 2 μονάδες περιέχουν 1 μπάνιο μεγαλύτερου τύπου για την εξυπηρέτηση των 2 υπνοδωματίων. Τόσο τα επάνω όσο και τα κάτω ιδιωτικά μπαλκόνια για κάθε σπίτι, αποκαλύπτουν εκπληκτική πανοραμική, αδιάκοπη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους:

Τα καταλύματα διαθέτουν άφθονο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, ο οποίος δεν φαίνεται γύρω από το imerovigli στις μέρες μας:

είναι πράγματι εξαιρετικά σπάνιο να αποκτήσετε τέτοια Ολοκαίνουργια, Πολυτελή & Αποκλειστικά Διαμερίσματα που κοσμούν την κορυφή του ημεροβίγλι το 2018::

Τιμή πώλησης 1.500.000 ευρώ
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι
Χώρος στάθμευσης

Σαντορίνη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2016
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα