Απουλία μοναδικό design βίλα 270 τμ-κατηγορίας α +

SS613
Βίλα • 12 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 4 μπάν. • 100 m²
2.200.000 €

270 m² κλάση: A + τιμή ενεργειακής απόδοσης: 6,32 υπνοδωμάτια: 4 μπάνια: 4 δωμάτια: 5 Κήπος: 9500 m² γη: 9500 m² ταράτσα: 60 m² πισίνα
Αυτή είναι μια πανέμορφη πολυτελής, ενεργειακά αποδοτική βίλα, σχεδιασμένη σε κάθε λεπτομέρεια για να εξασφαλίσει μια αποκλειστική και άνετη διαμονή το καλοκαίρι, καθώς και το χειμώνα.
Το εσωτερικό, άνετο από το αδιαφανές και φυσικό ξύλινο δάπεδο και επιπλωμένο με εκλεπτυσμένο συνδυασμό σύγχρονων και ανατολίτικων στοιχείων, διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Από εδώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον υπαίθριο χώρο της πισίνας και στα τρία δίκλινα δωμάτια, το καθένα με τη δική του ιδιωτική είσοδο και το ιδιωτικό μπάνιο. Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι επίσης προσαρτημένο στο σαλόνι του γειτονικού κτηρίου Trullo, το οποίο διαθέτει καναπέ-κρεβάτι.
Βυθισμένος ανάμεσα σε αιωνόβια ελαιόδεντρα, απολαμβάνει μια υπέροχη θέα στη θάλασσα.
Οι εξωτερικούς χώρους, με μεγάλους κήπους, προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τη γύρω φύση: βυθιστείτε στην υπέροχη πισίνα ή χαλαρώστε στο εξαιρετικό μίνι υδρομασάζ με σύστημα θέρμανσης, καθώς και πιείτε ένα ζεστό ποτό κοντά στο τζάκι...
Επιπλέον, κάτω από το σκεπαστό κιόσκι, προστατευμένο από τη βροχή, μπορείτε να προετοιμάσετε γευστικά πιάτα τοποθεσίας με το μεγάλο διαθέσιμο μπάρμπεκιου και νόστιμα γεύματα στην πλήρως προαιρετική κουζίνα, γεμάτη με πιατικά και μαχαιροπίρουνα, με δύο ζώνες μαγειρέματος (αέριο και επαγωγή) , ψυγείο που παράγει παγάκια, μεγάλο νεροχύτη και ένα υπέροχο πέτρινο τραπέζι για δέκα πελάτες. Χάρη στο εξωτερικό στερεοφωνικό σύστημα Hi-Fi, μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, την τέλεια μουσική για μια υπέροχη κομψή διαμονή.

Η Απουλία είναι μια Γη γεμάτη γοητεία, με μια συναρπαστική ιστορική, γεωγραφική και καλλιτεχνική κληρονομιά.
Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά της μακράς ακτογραμμής του και βυθιστείτε στη μεσαιωνική ατμόσφαιρα των αρχαίων χωριών, θαυμάτορες της χιλιακής παράδοσης.
Ελάτε να ανακαλύψετε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο.
Η Απουλία, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ιταλίας, είναι μια μοναδική περιοχή για την πλούσια ιστορική, πολιτιστική και γεωγραφική της κληρονομιά. Βρίσκεται σε μια στρατηγική θέση στην καρδιά της Μεσογείου, διαθέτει ένα πλήθος τοπίων και παραδόσεων που το καθιστούν το ιδανικό μέρος για να ζήσετε.
Τα κρυστάλλινα νερά της Απουλία και οι χρυσές και ποικίλες παραλίες της, πολλές από τις οποίες προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες.
Περιπέτεια κατά μήκος της ακτογραμμής των 860km, στο παρθένο περιβάλλον, προστατευμένες περιοχές με εικόνα καρτ-ποστάλ με θέα τη θάλασσα του Σαλέντο και τον ιονικό τόξο.

Χώροι

Δωμάτια12
Όροφοι2
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια4
Διαμερίσματα2
Μπαλκόνια2
Εσωτερικά γκαράζ3
Εξωτερικά γκαράζ4
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης6
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης9
Ταράτσες2

Επιφάνειες

Διαβίωση100 m²
Αγροτεμάχιο9500 m²
Εσωτερικό270 m²
Εξωτερικό300 m²
Χρησιμοποιήσιμο300 m²
Ταράτσα100 m²
Κήπος9500 m²
Διαμέρισμα270 m²
Μπαλκόνι100 m²
Εδαφική κάλυψη9500 m²
Σύνολο9500 m²
Σταθμισμένο9500 m²
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

SS613

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα