Marbella - 48 high quality frontline golf townhouses with 3 bedrooms and 3 bathrooms in Estepona Golf

Estepona, 1D Urb. Estepona Golf
Νέα κατοικία • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 156 m² • 2ο όροφος • αναφ: RED-19-04-0002
280.000 €

Σχετικά με την περιοχή

Η Εστεπόνα βρίσκεται νότια στη νοτιότερη αυτόνομη περιοχή της Ισπανίας στην ηπειρωτική χώρα, την Ανδαλουσία. Η περιοχή είναι μέρος της Costa del Sol, η οποία αποτελείται από παράκτιες πόλεις και μικρές κοινότητες στο δυτικό τμήμα της επαρχίας της Μάλαγα, που συνορεύει με τις επαρχίες Κάντιθ, Σεβίλλη, Κόρδοβα και Γρανάδα.

Τοποθετημένο ανατολικά του Γιβραλτάρ, βόρεια του Πουέρτο Μπανούς και δυτικά του κέντρου της Μαρμπέλα, η Εστεπόνα φημίζεται για τις παραλίες της, οι οποίες εκτείνονται πάνω από 21 χλμ ακτογραμμής. Αυτή η κοιλάδα αναφέρεται ως ο κήπος της Costa del Sol, λόγω ενός τοπίου που είναι κατά θαύμα παρασημοφορημένος με λουλούδια, παλάμες, μικρά ρεύματα και μια ορεινή περιοχή που κυριαρχείται από τη Sierra Bermeja, η οποία φθάνει σε υψόμετρο 1 452 m στην κορυφή του Los reales και έχει ένα Magni θέα της Μεσογείου.

Σχετικά με το έργο

Το έργο, το οποίο οικοδομείται στην Εστεπόνα Golf, κατασκευάζεται σε τρεις φάσεις και αποτελείται από 48 υψηλής ποιότητας, μοντέρνα και ευρύχωρα αρχοντικά γκολφ πρώτης γραμμής με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Οι χώροι καθιστικού είναι 156 m2 εκτός από μια 47 m2 βεράντα και έρχονται με διατάξεις ανοικτού σχεδίου που προσθέτουν μια σειρά από φυσικό φως σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Η ασφαλής περιφραγμένη κοινότητα περιλαμβάνει πισίνα και κήπο.

Η φάση 1 προσφέρει υπόγειο με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων, ενώ η 2η φάση προσφέρει ιδιωτικό κήπο με μπροστινή βεράντα και ιδιωτικό υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Η πρώτη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί το Νοέμβριο του 2019. Η ανάπτυξη έχει 10-ετή εγγύηση build και κατασκευάστηκε από έναν προγραμματιστή με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας.

Τιμές

Από €280,000 έως €320,000 (+ IVA).

Προδιαγραφές

Το έργο έχει κατασκευαστεί προσεκτικά με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Κάθε ιδιοκτησία διαθέτει ένα πιστοποιητικό ενέργειας κλάσης C, τηλέφωνο βίντεο, αντλία θερμότητας, ηλιακοί συλλέκτες με σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, Δέλτα Μίρο φως διακόπτες και πρίζες από Siemens, Ardesia κεραμικά πλακάκια δαπέδου από Saloni σε κάθε επίπεδο (αντιολισθητική σε βεράντες) , και κεραμίδια τοίχου από Saloni σε όλα τα μπάνια και ντουλάπες. Κάθε μπάνιο είναι επίσης εξοπλισμένο με βρύσες από το Tres, καθώς και από το Jacob Delafon και το ιδανικό πρότυπο.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε μια προβολή ή να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη.

Εξατομίκευση

Οι συνεργάτες μας προσφέρουν την επιλογή των εσωτερικών στυλ σε διαφορετικά σχέδια, υλικά και χρώματα, που σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας ακριβώς όπως το θέλετε.

Κοντινό

Άμεση πρόσβαση στο γήπεδο γκολφ Εστεπόνα
Κοντινότερη παραλία-3 km, 5 λεπτά (Bahía Dorada)
Λος Ρεαλεσ-26 km, 35 min (Σιέρα Μπερμέτζα)
Αεροδρόμιο Μάλαγα-89 km, 1 h
Διεθνές Αεροδρόμιο Γιβραλτάρ-41 km, 40 min
Κέντρο της Μαρμπέγια-38 km, 30 λεπτά
Πουέρτο Μπανούς-28 km, 25 λεπτά
Ολίβια Βαλέρ-37 km, 25 λεπτά
Όσεαν Κλαμπ-27 km, 25 λεπτά
Παραλία Νίκι-49 km, 35 min
Πουέντε Ρομάνο-30 km, 25 λεπτά
Purobeach-13 km, 10 λεπτά
Αρένα Τροκαντερό-42 km, 30 λεπτά
Λάγκο Ντε Λας τορτορίν-31 km, 30 λεπτά (λίμνη)
Λα Κανάντα-43 km, 30 λεπτά (εμπορικό κέντρο)
El Corte.-28 km, 25 λεπτά (εμπορικό κέντρο)
Ίστn-49 km, 40 min
Ταρίφα-68 km, 55 min
Ρόντα-73 km, 1 h

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση156 m²
Αυλή
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων

1D Urb. Estepona Golf, Estepona

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2019
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα