Σπίτι προς πώληση, E Sandy Bay Beach Rd, στο Sandy Bay, Ονδούρα

Sandy Bay
Επιπλωμένη κατοικία • 6 κρεβ. • 6 μπάν. • Πολυώροφο
461.923 €

Αν ψάχνετε για παραλία, αυτό το σπίτι είναι η απάντησή σας. Το ευρύχωρο σπίτι χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Ο επάνω όροφος είναι ένα ευρύχωρο 3 υπνοδωμάτιο 3 μπάνιο σπίτι. Το κάτω διαμέρισμα χωρίζεται σε 2 διαμερίσματα; 1 2 Υπνοδωματίων με 2 μπάνια και 1 μπάνιο. Τα επίπεδα Bothe έχουν ένα μεγάλο ελέγχεται στη βεράντα για να χαλαρώσετε σε μια αιώρα με θέα το ηλιοβασίλεμα. Τα δύο διαμερίσματα παρέχουν εξαιρετικό εισόδημα μίσθωσης

Οι γειτονικές κοινότητες είναι χορεύτριες και Λόσον ροκ. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, ανάμεσα στο δυτικό άκρο και την τρύπα. Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται στην παραλία με τη λευκή άμμο. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα ήσυχο χαλαρωτικό απόγευμα με κοκτέιλ στην αποβάθρα 150 ft σας αφυπνιστείτε κάθε πρωί και βγείτε έξω από την μπροστινή πόρτα για να ζήσετε μια παρθένα παραλία για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχουν πλήθη, τα ξενοδοχεία ή τα διαμερίσματα είναι εδώ είναι μόνο μια ιδιωτική ήσυχη περιοχή.

Απομονωμένη, αλλά μόνο σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο και τα αξιοθέατα της περιοχής, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, ΑΤΜ και καφετέριες είναι μόνο μια μικρή διαδρομή. Το δημοφιλές West End (για φαγητό και νυχτερινή ζωή) είναι μόνο τέσσερα μίλια δυτικά στον κεντρικό δρόμο.

Για πούλημα, μην το αφήσεις να ξεφύγει!

Χώροι

Υπνοδωμάτια6
Μπάνια6
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι

Sandy Bay

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Θέα στο δάσος