Μοντέρνο αριστούργημα στο πιο αποκλειστικό περιφραγμένο χωριό της ισπανικής φάρμας, στο Σόμερσετ Γουέστ

Κέιπ Τάουν, 4 Lido Lorraine
Βίλα • 5 κρεβ. • 5 μπάν. • 1281 m² • Ισόγειο
2.005.033 €

Ακραίες αναλογίες μεγαλείου, ψηλές οροφές σε όλες τις αίθουσες υποδοχής που όλα οδηγούν σε ένα αίθριο με στολισμένο γύρω από το Balau με αφρώδη πισίνα με θέα στην πράσινη ζώνη και τη θέα στη θάλασσα από τον κόλπο του Γκόρντον μέχρι το Κέιπ Πόιντ.
Κάθε πτυχή αυτού του αναγνωρισμένου κύρους σπιτιού είναι εκπληκτική, από την όμορφη αρχιτεκτονική λεπτομέρεια μέχρι την ποιότητα τελειώνει σε όλο το μέρος. Δεν υπάρχει σύγκριση. Τα καταλύματα που προσφέρονται είναι 5 δίκλινα υπνοδωμάτια, όλα EN-Suite, 2 σπουδές (το & δικό του), 5 χώρους υποδοχής και σαλόνια με υπερσύγχρονο σύστημα θέρμανσης και ψύξης, καθώς και ηχοσύστημα με περιβάλλοντα ήχου.

Τα τελειώματα της κουζίνας είναι όλα από το βασικό ευρωπαϊκό πρότυπο που διαθέτει συσκευές Siemens-φουρνάκι, 4 φούρνους και καφετιέρα-κρυμμένο φωτισμό, ξεχωριστή κουζίνα και δωμάτιο κοινής ωφελείας. Η μεγάλη τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει ένα τραπέζι 16 καθισμάτων. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος ανελκυστήρας σε όλους τους ορόφους από τα γκαράζ. Πλήρες προσωπικό διαμέρισμα με δική του μικρή κουζίνα, μπάνιο υπνοδωματίου και lounge. Το γκαράζ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 αυτοκίνητα. Το σύστημα ασφαλείας της τεχνολογίας, όπως κάμερες και δοκάρια.

Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, σε απόσταση περίπου 45 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Κέιπ Τάουν ή 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του Κέιπ Τάουν. Η περιοχή περιβάλλεται από τον κόλπο του κόλπου και τις ορεινές οροσειρές. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κορυφαίο γήπεδο γκολφ, τον κόλπο του Gordon και τις παραλίες Strand με την εκπληκτική θέα. Η γευσιγνωσία κρασιού στην περιοχή Στέλενμπος είναι επίσης σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο. Τι καλύτερη τοποθεσία μπορεί να υπάρχει;

Χώροι

Υπνοδωμάτια5
Μπάνια5
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης10

Επιφάνειες

Διαβίωση1281 m²
Αγροτεμάχιο1701 m²
Ανελκυστήρας
Δορυφορική τηλεόραση
Πισίνα
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

4 Lido Lorraine, Κέιπ Τάουν

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2007