T1 με 70,10 τετραγωνικά μέτρα, εισάγεται σε νέα επιχείρηση στο Chiado

Λισαβόνα
Διαμέρισμα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 70.1 m² • 1ο όροφος • αναφ: 010.301.127
580.000 €

Αυτό το νέο εγχείρημα που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στο Chiado, είναι η κληρονομιά του Ιδρύματος D. Manuel II. Το κτίριο είναι μέρος της περιουσίας που άφησε το πορτογαλικό βασιλικό σπίτι που αναγεννιέται σήμερα με 13 αποκλειστικά διαμερίσματα, γεμάτα ιστορία και νεωτερισμό και γοητεία στην καρδιά του Chiado.

Βρίσκεται στην ιστορική περιοχή της Λισαβόνας, όπου από τα τέλη του 19ου αιώνα, ποιητές και συγγραφείς όπως ο Φερνάντο Πεσάν και η Eça de Queiroz εντόπισαν την εικόνα τους μεταξύ των επιφανών καφέ, βιβλιοπωλεία και πολιτιστικούς χώρους που παραμένουν μέχρι σήμερα εικονίδια θέσεις.

Γνωστό ως το κέντρο της πολιτιστικής ζωής της Λισαβόνας, το Chiado έχει μια μεγάλη γαστρονομική και παιχνιδιάρικη προσφορά, πολλά θέατρα (θέατρο ντα Τριντάντε), φημισμένα εστιατόρια, καταστήματα και εμβληματικά καφενεία (η βραζιλιάνικη). Περισσότερο από μια προνομιακή κατοικημένη περιοχή, το Chiado αντιπροσωπεύει έναν τρόπο ζωής.

Το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από τον αρχικό σκώρο του σε αρμονία με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές λύσεις και όλα επωφελούνται από το υπέροχο φως της Λισαβόνας.

Μια σταθερή επένδυση στο κέντρο της πόλης ή ένα σπίτι για έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, αυτή είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή.

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση70.1 m²

Λισαβόνα

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Επιλέξτε τα σημεία ενδιαφέροντος εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Καταστήματα
Κέντρο της πόλης
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2019
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα