Μοντέρνο στούντιο με θέα στο πάρκο, υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI)

Jumeirah Village Circle
Στούντιο • 1 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 45 m² • 7ο όροφος
114.489 €

Αυτό το κτίριο είναι η εκδήλωση της μπουτίκ προγραμματιστής συνέχισε το πάθος και τη δέσμευση για καλά λεπτομερείς και σχεδιασμένες κατοικίες στο Jumeirah Village Circle Ντουμπάι. 137 ευρύχωρα στούντιο, 1 και 2 υπνοδωμάτια μονάδες κάθονται σε ένα όμορφο διαμορφωμένο επίπεδο βάθρο με πισίνα σε στιλ θερέτρου, παιδότοπο, εξαιρετικό γυμναστήριο, λέσχη κατοίκων, χώρο αλλαγής παιδιών, χώρο μπάρμπεκιου με τραπέζι πικνίκ, πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το επίπεδο του εδάφους έχει 360 Λόμπι με ωραίο άρωμα ένα δωρεάν internet, σταθμό εργασίας για τους κατοίκους. Ο τελευταίος όροφος προσφέρει χώρους πρασίνου κατοικίας, χώρο αναψυχής και χώρο γιόγκα. Χαρακτηρίζοντας μια θερμή γκρίζα παλέτα, αυτά τα κομψά διαμερίσματα παρουσιάζουν τις όμορφες ανοικτές κουζίνες με countertop χαλαζία και το ξύλο βαλανιδιάς τέφρας φαίνονται ανώτερα γραφεία για την αντίθεση. Με κατά παραγγελία μαύρο υλικό και κρυφές συσκευές, το ευρύχωρο σύγχρονο διαμέρισμα δέχεται πολύ φως της ημέρας με τεράστια μπαλκόνια. Το λόμπι έχει ωραίο άρωμα, δωρεάν WIFI και έργα τέχνης. Το κτήριο διαθέτει πρόσβαση με δακτυλικά αποτυπώματα και χώρο στάθμευσης με τηλεχειριστήριο.

Αυτός ο προγραμματιστής μπουτίκ με αποδεδειγμένη διαδρομή των υψηλότερων αποδόσεων ενοικίασης.
Μεγάλο σχέδιο, υψηλής ποιότητας φινίρισμα, χτισμένο σε ντουλάπα και αποθήκευση, ευρύχωρο ντουλάπι κουζίνας με ευρωπαϊκές συσκευές.

Ζήστε με το στυλ downtown στο χωριό Jumeirah Circle που συνορεύει με την οδό Al Khail, την οδό Hessa και τον αυτοκινητόδρομο Emirates και ένα γρήγορο ταξίδι από το κέντρο του Ντουμπάι, τη μαρίνα, το JLT και 10 λεπτά από την παραλία ή το Γκολφ Κλαμπ της Emirates.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή προβολή.

Καρδιά της πόλης Re
Μπορείτε Ντουμπάι με βάση ειδικός

00971544385939

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση45 m²
Ανελκυστήρας
Διαδίκτυο
Ενδοεπικοινωνία
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Σάουνα
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Χώρος στάθμευσης

Ντουμπάι

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2019