Βίλα 2 Υπνοδωματίων με πισίνα προς πώληση, κοντά σε παραλία Nai-Πατόνγκ, Πουκέτ

Nai Harn Beach
Βίλα • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 185 m²
249.699 €

Βρίσκεται στα νότια του νησιού, ανάμεσα στην παραλία του Νάστ, στη Δύση και στην παραλία του Γουραάι στην Ανατολή.

Το έργο αυτό θεωρείται ανέκαθεν το επίκεντρο μιας μελλοντικής ζώνης ανάπτυξης σε αυτόν τον τομέα. Αποτελείται από τρία χαμηλού ύψους κτήρια και βίλες, τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα σε οκτώ πολύ διαφορετικά και ωστόσο εξαιρετικά πρωτότυπα θέματα. Το έργο θα έχει 24 ώρες ανοιχτό συγκρότημα αναψυχής και χαλάρωσης, πολλά εστιατόρια, σπα, λεωφορείο και τουριστικό γραφείο.

Η νότια περιοχή του Πουκέτ είναι ήσυχη και ήρεμη, όπου η φύση διατηρείται και ο μαζικός τουρισμός δεν είναι παρών. Το Nai χαρνά φιλοξενεί μόνο λίγα ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα, γι ' αυτό έχει διατηρήσει τη γραφική γοητεία του. Οι εικόνες από κατάλευκα γαλανά κύματα που συντρίβονται στην σκόνη, αμμώδεις ακτές. Αυτή η όαση διαθέτει εκπληκτικά, οικονομικά εστιατόρια που ειδικεύονται στα ταϊλανδέζικα και φρέσκα θαλασσινά Ανταμάν. Μην παραλείψετε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ηλιοβασίλεμα σε ένα από τα εστιατόρια ακριβώς πάνω από την παραλία.

Η λίμνη Nai χαράι είναι δημοφιλής για πικ-νικ, Ποδηλασία και θαλάσσια σπορ. Στο βορειοανατολικό άκρο περιμένουν μια πισίνα από φθηνά και πολυσύχναστα μπαρ. Για κάποια ντόπια πολιτιστική γεύση, σηκωθείτε νωρίς για να επισκεφτείτε το μοναστήρι του Νανάι, όπου οι χωρικοί έρχονται να «κάνουν αξία» δωρίζοντας φαγητό και δίνοντας τα σέβη τους στους μοναχούς.

Το Ραβάι είναι η πρώτη τουριστική παραλία του Πουκέτ. Αυτές τις μέρες είναι ένα σημείο «εκτόξευσης» για τις ημερήσιες εκδρομές με σκάφος στα γύρω νησιά του Πουκέτ. Πολλά ταχύπλοα πλοία διαθέσιμα για ενοικίαση γραμμή των ακτών της, όπου μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξίδι στο νησί των Κοραλλιών, Koh ή νησί ράτσα, ή ένα ψάρεμα ή κολύμβηση με αναπνευστήρα. Η παραλία χρησιμοποιείται επίσης ως σημείο ελλιμενισμού για τους πολλούς αλιείς που ζουν στην περιοχή.

Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ταϊλανδέζικη κατοικία.

Χώροι

Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση185 m²
Αγροτεμάχιο185 m²

Rawai

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.