2 + Βίλα 1 Υπνοδωματίου με πισίνα προς πώληση κοντά σε παραλία Σουρίν, Πουκέτ

Πουκέτ
Βίλα • 2 κρεβ. • 3 μπάν. • 240.72 m² • αναφ: PSV-SUR-314
519.905 €

Αυτές οι βίλες στην πισίνα βρίσκονται σε βολική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία Σουρίν στο λόφο με θέα στις παραλίες Σουρίν και Μπανγκ Ταο.

Υπάρχουν μόνο 38 πολυτελείς κατοικίες που συνδυάζουν τα οφέλη ενός τρόπου ζωής βίλας με τη μοναδική υποδομή μιας μεγάλης πολυκατοικίας. Οι ιδιοκτήτες της βίλας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του θερέτρου της συγκυριαρχίας. Η κύρια έννοια αυτών των βίλες είναι άνετη Ζώντας σε αρμονία με τη φύση. Ένας ελκυστικός συνδυασμός μοντέρνου σχεδιασμού με μια πινελιά παραδοσιακού ταϊλανδέζικου στυλ κάνει αυτές τις βίλες ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα.

Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα. Στο ισόγειο, είναι το σαλόνι με τζάμια δαπέδου έως οροφής, όλα τα καλύτερα για να αφήσει το φυσικό φως και ηλιοφάνεια μέσα. Το + 1 είναι το δωμάτιο πολλαπλών λειτουργιών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 3ο υπνοδωμάτιο, μελέτη, γραφείο ή ως χώρος σαλονιού με θέα στην πισίνα. Στον 2ο όροφο υπάρχουν 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια ενιαίας διαρρύθμισης, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο με καμπίνα ντους ή μπανιέρα-υδρομασάζ.

Η τοποθεσία αυτού του ακινήτου σας επιτρέπει να απολαύσετε μια από τις καλύτερες παραλίες στο Πουκέτ με κρυστάλλινα νερά και κάθε μέρα γοητευτικά ηλιοβασιλέματα. Επισκεφθείτε πολυτελή πάρτι σε δημοφιλή Beach Club σε κοντινή απόσταση, απολαύστε εστιατόρια ανώτατου επιπέδου ή επισκεφθείτε μικρά φιλόξενα καφέ. Η βίλα απέχει μόλις 200 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο όπου έχετε το εμπορικό κέντρο Σουρίν Πλάζα, τράπεζες, παντοπωλεία, επτά-έντεκα, Tesco Lotus Express, πολυτελή εστιατόρια, σπίτια-καταστήματα, πόντους ταξί και ταξιδιωτικά γραφεία. Το επερχόμενο Porto de Phuket, ένα υπαίθριο εμπορικό κέντρο λιανικού εμπορίου, είναι 15 λεπτά μακριά. Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ είναι 45 λεπτά μακριά.

Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ταϊλανδέζικη κατοικία.

Χώροι

Υπνοδωμάτια2
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση240.72 m²
Αγροτεμάχιο228 m²
Αυλή
Διαδίκτυο
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα

Πουκέτ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα