Burasiri Sanphisuea Τσιάνγκ Μάι σπίτι προς πώληση με το boutique θέρετρο Λάννα κοντά στην αγορά Ρούαμτσεκ.

San Phi Suea
Νέα κατοικία • 1 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 2 μπάν. • 140 m² • 2ο όροφος
224.773 €

Κατοικία 4 υπνοδωματίων προς πώληση, บุราสิริ สันผีเสื้อ เชียงใหม่, PA Daet, Τσιάνγκ Μάι

Νέα πολυτέλεια τέλειο σπίτι προς πώληση Burasiri Sanphisuea Chiangmai Ταϊλάνδη σχετικά με την καλύτερη πρόσβαση της Βόρειας CBD Chiangmai Sanphisuea, Ruamchok αγορά που συνδέονται με όλες Chiangmai πόλη

Εμπνευσμένο από το "μοναδικό σπίτι του θερέτρου" που συνδυάζει τις διαφορές σε κάθε λεπτομέρεια. Για να γίνει η γοητεία του Οίκου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ:

-Καλύτερη θέα στο Μπουρασίρι Σανφισούια Chiangmai

-122 πλατεία WA οικόπεδα και 140 τμ χρήσιμο χώρο.

-2 όροφοι με 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια

-Πολλά πάρκα αυτοκινήτων.

Το burasiri Sanphisuea Chiangmai βρίσκεται κοντά σε πολλά σημαντικά εμπορικά κέντρα και σούπερ μάρκετ, όπως το Tesco Lotus (RuamChok), το Κεντρικό Φεστιβάλ, το κέντρο της Τσιάνγκ Μάι, το Promenada Chiang Mai και το νοσοκομείο της Μπανγκόκ Chiang Mai.

Οι εγκαταστάσεις ανάπτυξης περιλαμβάνουν λέσχη με πισίνα, Γυμναστήριο, Κήπος, 24ωρη ασφάλεια με High Standard by Sansiri Sansiri (ο πιο διάσημος προγραμματιστής στην Ταϊλάνδη)

Καλώς ήλθατε στη ζωντανή εμπειρία του θέρετρου που περιβάλλεται από φύση, ορυζώνες, δροσερό αεράκι, πρωινά με θολά και 360 μοιρών. Εδώ, στο μοναδικό σας "Boutique Resort Home", αναπνέετε μόνο με τον πιο αγνό, πιο φρέσκο αέρα. Η σχεδιαστική ιδέα "Χουέν Λάννα" εγγυάται έναν εντελώς χαλαρό τρόπο ζωής, ειδικά όταν υποστηρίζεται από μια ολοκληρωμένη λέσχη μέσα σε μια έκταση πρασίνου, που βρίσκεται στο τελευταίο οικόπεδο στην πόλη Chiang Mai με τέτοια παρθένα φύση.

Chiangmai-η ομορφιά του πολιτισμού της Λάνα

Τσιάνγκ Μάι, το κέντρο της Βόρειας Ταϊλάνδης. την πόλη των διαφορετικών ορισμών, και όλοι λένε μοναδικούς χαρακτήρες αυτής της επαρχίας. Η Τσιάνγκ Μάι συχνά αποκαλείται πόλη της Λάννα τέχνες και Πολιτισμός, ενστάλαξε με την παλιά περήφανη παράδοση αναμεμειγμένη με τους κορυφαίους ρόλους ως μια πόλη δημιουργικότητας και σύγχρονης

Τρόπος ζωής, εξαιρετική για τα ατελείωτα πάθη του στα τρόφιμα και τις κουζίνες και μια πλήρη γκάμα διαθέσιμων δραστηριοτήτων. Η Τσιάνγκ Μάι προσφέρει επίσης την απόλυτη γοητεία της φιλικότητας και ευγένειας των ντόπιων σε συνδυασμό με την παρθένα φύση της. Όλες οι μοναδικές πτυχές έχουν προωθήσει την κατάσταση ενός πραγματικά μεγάλου παγκόσμιου προορισμού.

Κοντινά αξιοθέατα & εμπορικό κέντρο

1. βρίσκεται κοντά σε πολλά εμπορικά κέντρα και υπεραγορές: αγορά Ρουαμτσοκ, είμαι η πλατεία ασφυκτικά, Tesco Lotus (Ruamτσοκ) μόνο 7 λεπτά

2. Κεντρικό Φεστιβάλ Chiangmai 11 λεπτά

3. Νοσοκομείο Μπανγκόκ Τσιάνγκ Μάι 13 λεπτά

4. Πανεπιστήμιο Payap 14 λεπτά

5. Ματσί Τσιάνγκ Μάι 14 λεπτά

6. Λάννα νοσοκομείο 15 λεπτά

Επικοινωνία: Πέτρος: 0818662254

Αναγνωριστικό WeChat: petervrod

eMail: peterbrokercm@gmail.com

Αναγνωριστικό WhatsApp: 66818662254 και

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια2
Μπαλκόνια1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2
Ταράτσες1

Επιφάνειες

Διαβίωση140 m²
Αγροτεμάχιο488 m²
Αυλή
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Σάουνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

San Phi Suea

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στο βουνό
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2018