Κομψή αγροικία με θέα στην κοιλάδα Nestore

Citta di Castello
Σπίτι • 4 κρεβ. • 3 μπάν. • 286 m² • αναφ: 3410
750.000 €

Το Genga είναι το όνομα ενός κομψού εξοχικού σπιτιού που έχει αναστηθεί κυριολεκτικά από τις στάχτες ενός παλιού αγροκτήματος σε ένα λόφο, 550 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας με μια υπέροχη πανοραμική θέα σε όλη την κοιλάδα του Nestore.

Το κτίριο μετρά περίπου 246 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε δύο επίπεδα.


Στο ισόγειο, υπάρχει ένα σαλόνι, μια κουζίνα, μια τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, μέσα από τις σκάλες στο σαλόνι μπαίνετε στον πρώτο όροφο που αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και ένα δωμάτιο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μελέτη.

Τοποθεσία
Η κοιλάδα του άνω Τίβερη είναι ένα τοπίο μεγάλης φυσικής ομορφιάς που γιορτάζεται σε πολλά έργα τέχνης μέσα στους αιώνες. Έχει δύο κύριες πόλεις, το Σανσεκπόλκρο στην Τοσκάνη και το κέντρο του Καστέλο στην Ούμπρια. Η κοιλάδα Nestore βρίσκεται στα όρια του κέντρου του Καστέλο, ανάμεσα στα λίγα μη μολυσμένα τοπία της κεντρικής Ιταλίας. Το ακίνητο βρίσκεται στη συνοικία Μόρα, όπου το μικρό παρεκκλήσι και το ορατόριο του σαν Κρεσσένινο έχουν νωπογραφίες του XVe αιώνα.
Το κατάλυμα βρίσκεται στην περιοχή γύρω από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το οποίο απέχει μόλις 15 χλμ, και απέχει περίπου 5χλμ από όλες τις υπηρεσίες, όπως αγορά, ταχυδρομείο, λεωφορείο. Κορτόνα είναι 30 χλμ μακριά, Καστιλλιόν Φιορεντίνο 25 χλμ, Αρέτσο 45 km, λίμνη Τρασιμένο 60 χλμ μακριά. Αεροδρόμια της Φλωρεντίας και της Ρώμης είναι αντίστοιχα 140 χιλιόμετρα και 250 χιλιόμετρα μακριά.

Περιγραφή
Το κτίριο μετρά περίπου 246 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε δύο επίπεδα.  Στο ισόγειο, υπάρχει ένα σαλόνι, μια κουζίνα, μια τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, μέσα από τις σκάλες στο σαλόνι μπαίνετε στον πρώτο όροφο που αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και ένα δωμάτιο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μελέτη.

Κατάσταση και ολοκλήρωση
Το κτίριο ολοκληρώθηκε μέχρι το στάδιο των αγριων, με την προδιάθεση όλων των απαραίτητων φωτισμού και υδραυλικών.
Η ανακαίνιση του κτιρίου έλαβε χώρα σύμφωνα με τους αντισεισμικούς κανονισμούς και έχει υψηλή θερμομόνωση, μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, το κτίριο θα μπορούσε να ταξινομηθεί στην ενεργειακή κλάση α.
Το σπίτι μπορεί να ολοκληρωθεί από τον πωλητή σε λίγους μόνο μήνες με βάση τις προτιμήσεις του πελάτη με ποιοτικά υλικά για ένα συνολικό κόστος περίπου €182.400 για το εσωτερικό και για τις βοηθητικές συνδέσεις με κόστος €30.000, ή ανεξάρτητα από τον αγοραστή.
Εξωτερικοί χώροι
Το κτίριο περιβάλλεται από 11.000 τετραγωνικά μέτρα γης, το οποίο σχεδιάστηκε για την κατασκευή ενός κήπου με πισίνα σύμφωνα με το έργο ενός γνωστού αρχιτέκτονα τοπίου. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα πηγάδι και ηλεκτρική γραμμή. Ένα παράρτημα μπορεί να κατασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί ως προσαρτό.
Δυνητική χρήση
Το ακίνητο είναι ιδανικό για χρήση ως ιδιωτική κατοικία.

Χώροι

Υπνοδωμάτια4
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση286 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

Citta di Castello

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα