Μαγευτικό κτήμα που βρίσκεται στο Σαν Τζιοβάνι Ντ'άσσο

San Giovanni d'Asso
Αγροικία • 8 κρεβ. • 7 μπάν. • 670 m² • αναφ: 2041
3.500.000 €

Αυτό το μαγευτικό κατάλυμα βρίσκεται στο S. Giovanni D'aso, περιτριγυρισμένο από τη διάσημη Val d'Orcia, μια από τις ομορφότερες κοιλάδες της Τοσκάνης. Χτίστηκε κοντά σε έναν αρχαιολογικό χώρο που ανακαλύφθηκε το 2001. Απέχει μόλις 16 χλμ από το Μονταλτσίνο και το Brunello της, 19 χλμ από την Πιέντσα, την αναγεννησιακή πόλη του Πάπα Pio II και 27 χλμ από το Μοντεπουλτσιάνο, το σπίτι του κρασιού του οινονόμι.

Τοποθεσία & Lifestyle

Στην καρδιά της περιοχής "Κρήτη Senesi", το San Giovanni D'asa είναι ένα υπέροχο χωριό που κατοικείται από την αρχαιότητα από τις πιο διάσημες ευγενείς οικογένειες του τόπου. Η γενέτειρα της τρούφας, κάθε χρόνο τον Νοέμβριο, μέσα στο μεσαιωνικό κάστρο, λαμβάνει χώρα στην έκθεση αγοράς αυτού του πολύτιμους βολβός.

Περιγραφή

Το κτήμα αποτελείται από πέντε κτήρια, 1 αγροικία τώρα μετατράπηκε σε ένα πολυτελές τουριστικό κατάλυμα, αλλά εύκολα μεταβλητά σε μία κατοικία 280 τετραγωνικών μέτρων, 1 πρεσβυτέριο μετατράπηκε επίσης σε τουριστική διαμονή 140 τετραγωνικών μέτρων, μια εκκλησία που χρονολογείται από το Ρωμαϊκούς χρόνους 100 τετραγωνικών μέτρων, ένα παράρτημα των 45 τετραγωνικών μέτρων με μια πλήρως εξοπλισμένη επαγγελματική κουζίνα και αίθουσα πρωινού, ένας πρώην αχυρώνας για να ανακάμψει σήμερα σε ένα επίπεδο, αλλά με τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα επιπλέον πάτωμα για μια συνολική έκταση 110 τετραγωνικά μέτρα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως διαμονή του προσωπικού ή δύο ακόμη κρεβατοκάμαρες. Η κύρια αγροικία αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια τραπεζαρία με τζάκι, μια κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα κελάρι κρασιών, ένα φούρνο ψωμιού, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο (προσβάσιμο από το εξωτερικό) στο ισόγειο. δύο ευρύχωρες σουίτες με σαλόνι, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο στον πρώτο όροφο. Το πρεσβυτέριο αναπτύχθηκε σε δύο ορόφους και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο 55 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό καθιστικό και μπάνιο στο ισόγειο και ένα άλλο στον πρώτο όροφο της ίδιας ακριβώς διάστασης και χαρακτηριστικών. Το κτήριο βλέπει στην εσωτερική αυλή δημιουργώντας ένα είδος μικρού οικισμού.

Εξωτερικοί χώροι

Έξω μπορούμε να εκτιμήσουμε την παρουσία ενός όμορφα διατηρημένο κήπο με πισίνα και μια χαλαρωτική περιοχή. Η γύρω γη εκτείνεται για πέντε εκτάρια κυρίως αροτραίων καλλιεργειών με πολλά οπωροφόρα δένδρα.

Κατάσταση και ολοκλήρωση

Όντας ότι ανακαινίστηκε με σκοπό να γίνει ένα Relais της γοητείας το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και δεν υπάρχει έλλειψη Premium τελειώματα. Η εγκατάσταση που περιβάλλεται από το Val d'Orcia είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας πολύ διακεκριμένα τουριστικά καταλύματα.

Δυνητική χρήση

Το ακίνητο είναι απολύτως κατάλληλο για να χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτική κατοικία και ως ένα διάσημο κατάλυμα.

Χώροι

Υπνοδωμάτια8
Μπάνια7

Επιφάνειες

Διαβίωση670 m²
Διαδίκτυο
Κλιματισμός
Πισίνα
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

San Giovanni d'Asso

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο εξοχή
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα