ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ

Πορτ Βίλα
Επιπλωμένη κατοικία • 4 κρεβ. • 3 μπάν. • 500 m² • 2ο όροφος
515.443 €

Με πάνω από 40 χρόνια διαβίωσης στο Νότιο Ειρηνικό, οι ιδιοκτήτες έχουν χτίσει αυτό το σπίτι για να παρέχει την απόλυτη τροπική εμπειρία διαβίωσης.

Αυτό το ακίνητο έχει κατασκευαστεί με προσοχή για κάθε λεπτομέρεια για μια άνετη ζωή στο Βανουάτου, θερμοκρασία, ασφάλεια, φυσικές καταστροφές για να ονομάσουμε μερικές.

Μόλις μέσα στην ασφαλή είσοδο μπαίνετε στο σπίτι στο χαμηλότερο επίπεδο με μια σκάλα που οδηγεί στο μεγάλο ανοιχτό σαλόνι, συνδυάζοντας τους χώρους σαλονιού, φαγητού και μια εξαιρετική κουζίνα με μια μικρή βιομηχανική αίσθηση.

Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχουν δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα μπάνιο ενιαίας διαρρύθμισης. Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού με ιδιωτικό μπάνιο, με τα πόδια στη ντουλάπα και τις πόρτες που ανοίγουν στο μεγάλο μπαλκόνι.

Το μπαλκόνι τρέχει κατά μήκος ολόκληρου του μετώπου του σπιτιού, κοιτάζοντας έξω από το Πορτ Βίλα και διαθέτει lounge και τραπεζαρία για να απολαύσετε τη θέα, να διασκεδάσετε ή να χαλαρώσετε, τέλεια για κάθε περίσταση.

Στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα ενιαίας διαρρύθμισης με 1 υπνοδωμάτιο με lounge και ευρύχωρη κουζίνα, ιδανική για ενοικίαση, Airbnb ή ίσως μέλος της οικογένειάς σας.

Τα δύο γκαράζ είναι καλό μέγεθος με χώρο στάθμευσης μπροστά επίσης. Στο πίσω μέρος του ισογείου είναι ένας τεράστιος ανοιχτός χώρος, σήμερα ένα γυάλινο χάσμα για ένα μεγάλο γραφείο ανοικτού σχεδίου και μια περιοχή πολλαπλών χρήσεων, αυτό θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε επιπλέον χώρους διαβίωσης.

Στο μπροστινό μέρος του σπιτιού βρίσκεται μια μεγάλη πισίνα σε σχήμα L, με χώρο καθιστικού στο πλάι του σπιτιού. Στο πίσω μέρος του σπιτιού είναι ένας μαγικός κήπος, μεγάλο κοραλλιογενή πρόσωπο βράχου, με σκάλες που οδηγούν σε διαφορετικά επίπεδα, πραγματικά αισθάνεται σαν σας στο δικό σας μικρό κρυφό παράδεισο.

Όπως αναφέρθηκε πριν, το σπίτι είχε πραγματικά πολλή σκέψη να πάει σε αυτό για το Νότιο Ειρηνικό, πλήρως εκκυκλώνας απόδειξη, σε περίπτωση απώλειας ισχύος απλά συνδέστε τη γεννήτρια και χτυπήστε το διακόπτη και όλο το σπίτι έχει δύναμη.

Πρέπει πραγματικά να δείτε αυτό το ακίνητο ως πολύ δύσκολο να θέσει σε λέξεις πόσο υπέροχο είναι αυτό το ακίνητο. Και για να πάνω από όλα, οι ιδιοκτήτες έχουν τιμές για να πωλούν και περιλαμβάνουν ακόμη και τα έπιπλα!!!

Χώροι

Υπνοδωμάτια4
Μπάνια3
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2

Επιφάνειες

Διαβίωση500 m²
Αγροτεμάχιο1300 m²
Αυλή
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ

Πορτ Βίλα

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα ελαφριά στο πόλη