Πολυτελής βίλα σε αποκλειστικό θέρετρο και γήπεδο γκολφ της Τζαμάικας

Μοντέγκο Μπέυ
Βίλα • 10 δωμάτιο/α • 7 κρεβ. • 8 μπάν. • 800 m² • 2ο όροφος • αναφ: Hummingbird Hall Jamaica
1.854.977 €

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/xYMfqQ-VrWg

Χτισμένο το 2009, το Hummingbird Hall είναι ένα υπέροχο οικογενειακό σπίτι, βίλα διακοπών και - πιο πρόσφατα - μια πολυβραβευμένη επιχείρηση γάμου. Το Hummingbird Hall είναι μια μεγάλη και εντυπωσιακή βίλα διακοπών. Η βίλα έχει απίστευτη θέα, μεγάλες αναλογίες, καταπράσινους κήπους και είναι πολύ ήσυχη. Το Hummingbird Hall βρίσκεται σε μια από τις πιο αποκλειστικές και επιθυμητές κοινότητες θερέτρων της Τζαμάικα: το Rose Hall Great House Estate. Αυτό το θέρετρο είναι 5.000 στρέμματα, περιφραγμένη και εξαιρετικά ιδιωτική. Το Κτήμα διαθέτει δύο εντυπωσιακά γήπεδα γκολφ, λίμνες, μια παραλία και φιλοξενεί διεθνείς διασημότητες και εύπορους ομογενείς.

Ο σχεδιασμός του Hummingbird Hall αναφέρεται στο χώρο, το φυσικό φως, το μαγευτικό τοπίο και το δροσερό αεράκι του ωκεανού. Στην κύρια κατοικία υπάρχει ένα επίσημο καθιστικό, μια μελέτη και μια γωνιά ανάγνωσης (όλα με εξαιρετικά ψηλές, διπλές οροφές). τραπεζαρία, αίθουσα τηλεόρασης, αίθουσα πιάνου και μπαρ. γυμναστήριο με ατμόλουτρο και μπάνιο. δύο τουαλέτες επισκεπτών. μια καλά σχεδιασμένη κουζίνα, ένα εντυπωσιακό κατάστρωμα με πανοραμική θέα στη θάλασσα και πισίνα υπερχείλισης. Υπάρχει επίσης μια χειροποίητη τζαμαϊκανή σκάλα από μα σκληρού ξύλου και 4 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. τρία από τα οποία διαθέτουν μεγάλα καμαρίνια και δύο από τα οποία έχουν τεράστια μπαλκόνια. Το κατάλυμα χαρακτηρίζεται από χώρο, μεγαλείο, φως και όμορφη θέα.

Στους κήπους υπάρχει εξοχική κατοικία 3 υπνοδωματίων. Αυτή η εξοχική κατοικία είναι αυτόνομη και ιδανική για ενοικίαση διακοπών ή επιπλέον διαμονή. Διαθέτει άλλα τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο, μπαλκόνι, αίθουσα υποδοχής και μικρή κουζίνα. Η βίλα διαθέτει επίσης πιο αυτόνομα δωμάτια και μπάνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το προσωπικό.

Οι κήποι και οι κήποι του Hummingbird Hall φιλοξενούν πολλά πουλιά και πεταλούδες. Οι κήποι είναι απίστευτα καρποφόροι με οπωροφόρα δέντρα, όπως μάνγκο, ackee, γκρέιπφρουτ, αβοκάντο, λάιμ και καρύδες. Υπάρχουν ηλιόλουστες βεράντες, χορτολιβαδική έκταση και αρκετά μεγάλα υπερμεγέθη δέντρα για σκιά και αιώρες. Το ακίνητο εξυπηρετείται από ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, αλλά διαθέτει επίσης εφεδρική γεννήτρια και δεξαμενές νερού. Το κατάλυμα δεν έχει διακοσμηθεί από τότε που χρησιμοποιήθηκε ως χώρος γάμου και οι πτυχές θα επωφεληθούν από την αναδιαμόρφωση.

Το Hummingbird Hall βρίσκεται στο "Μεγάλο Σπίτι του Ρόουζ Χολ". Αυτό το μεγάλο κτήμα σπιτιών αιθουσών αυξήθηκε είναι διάσημο παγκοσμίως. Το Κτήμα διαθέτει δύο από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στην Τζαμάικα: το γήπεδο γκολφ White Witch και το γήπεδο γκολφ Cinnamon Hill. Το τουρνουά γκολφ PGA Λατινικής Αμερικής παίζεται σε αυτά τα γήπεδα γκολφ. Το κτήμα είναι επίσης κατ' οίκον στο μεγάλο σπίτι αιθουσών τριαντάφυλλων. Ο θρύλος της κάντρι μουσικής Τζόνι Κας ζούσε επίσης στο Κτήμα. Επιπλέον, μέρη της ταινίας του Τζέιμς Μποντ "Live and Let Die" γυρίστηκαν στο Κτήμα. Το Κτήμα βρίσκεται σε μια πολυτελή τουριστική περιοχή και περιοχή θερέτρου. Βρίσκεται κοντά σε αποκλειστικά beach clubs και ξενοδοχεία, όπως Half Moon, Χίλτον, Hyatt, Παλμύρα, Σανδάλια + Iberostar. Το Κτήμα διαθέτει 24ωρη ασφάλεια και είναι ασφαλές, ασφαλές και ιδιωτικό.

Η βίλα χρησιμοποιήθηκε από τους ιδιοκτήτες για να δημιουργήσει εισόδημα ως χώρος γάμου. Αυτή η επιχείρηση μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρα και μπορεί να δημιουργήσει US $ 250,000 + ετησίως εάν αντιμετωπιστεί καλά. Η ιστοσελίδα και το όνομα τομέα του ακινήτου – https://hummingbirdhall.com – περιλαμβάνεται στην πώληση.

Χώροι

Δωμάτια10
Υπνοδωμάτια7
Μπάνια8
Τουαλέτες2
Μπαλκόνια3
Στέγαστρα αυτοκινήτου1
Εσωτερικά γκαράζ3
Ταράτσες4

Επιφάνειες

Διαβίωση800 m²
Αγροτεμάχιο34900 m²
Αυλή
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Σάουνα
Χώρος στάθμευσης

Μοντέγκο Μπέυ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2019