Σπίτι προς πώληση, 93 Glentrammon RD, στο μεγαλύτερο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Μπρόμλεϊ, 93 Glentrammon Rd
Μπανγκαλόου • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 185 m² • Ισόγειο
1.054.444 €

Προσφέρεται στην αγορά σε άψογη κατάσταση είναι αυτό το εκτεταμένο 3 διπλό υπνοδωμάτιο μονοκατοικία. Σε μια δημοφιλή ημι-αγροτική τοποθεσία, το ακίνητο προσφέρει μια φανταστική ισορροπία μεταξύ της χώρας που ζουν, ενώ έχοντας όλες τις ανέσεις της Κεντρικής πόλης σχεδόν στο κατώφλι σας.

Εν συντομία η ιδιοκτησία περιλαμβάνει, 2 αίθουσες υποδοχής, master υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο, 2 δίκλινα υπνοδωμάτια, οικογενειακό μπάνιο, τραπεζαρία, κουζίνα/αίθουσα πρωινού, βοηθητικό δωμάτιο, απομακρυσμένη ελεγχόμενη πύλη προς πίσω δρόμο που οδηγεί σε μεγάλο γκαράζ, 70x40 πόδια μπροστά κήπο με δρόμο για 3 αυτοκίνητα, Αίθριο στυλ διαχωρισμός πίσω κήπο 35x40. Η ιδιοκτησία ενσωματώνει την κεντρική θέρμανση αερίου και είναι σε καλή διακοσμητική κατάσταση.

Υψηλή δυνητική ιδιοκτησία για τους επενδυτές:

Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο και διαθέτει ήδη αρκετό χώρο για στάθμευση 4 αυτοκινήτων. Σύμφωνα με την πρόσφατη αρχιτεκτονική έρευνα, του εύκολα δυνατό να μετατρέψει το μπανγκαλόου σε 2 ημι-ανεξάρτητες κατοικίες (3 και 4 υπνοδωμάτια αντίστοιχα) ή κατεδάφιση και ανοικοδόμηση 2 ημι-ανεξάρτητες κατοικίες. Σχέδια και αυξήσεις που λαμβάνονται από τους αρχιτέκτονες που επισυνάπτονται για αναφορά.

 

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Τουαλέτες2
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης4

Επιφάνειες

Διαβίωση185 m²
Αγροτεμάχιο700 m²
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Χώρος στάθμευσης

93 Glentrammon Rd, Μπρόμλεϊ

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Με θέα στην εξοχή
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
C