Διαμέρισμα προς πώληση, 499 St Kilda Rd, Μελβούρνη VIC 3004, Αυστραλία, στην Πόλη της Μελβούρνης, Αυστραλία

Melbourne City, 499 St Kilda Rd, Melbourne VIC 3004, Australia
Διαμέρισμα • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 108.5 m² • Ισόγειο
888.157 €

2G/499 ST KILDA ROAD, ΜΕΛΒΟΎΡΝΗ

Τοποθετημένο για έναν αξέχαστο τρόπο ζωής στην πιο εμβληματική και δεντρόφυτη λεωφόρο της Μελβούρνης, αυτό το εκπληκτικό βόρειο, γεμάτο φως διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων είναι μέρος του περιζήτητου κτιρίου «The Fawkner Residences» στο αναμφισβήτητα καλύτερο εσωτερικό-αστικό περιβάλλον της Μελβούρνης. Ανάμεσα στις τεράστιες εκτάσεις του πάρκου Fawkner και της λίμνης Albert Park, αυτό είναι ένα διαμέρισμα στην πόλη με ένα πραγματικό σημείο διαφοράς που παρέχει άμεση πρόσβαση από το πίσω μέρος του διαμερίσματος στο πάρκο Fawkner και την οδό St Kilda για απόλυτη ευκολία.

Εξυπηρετείται από μια άνευ προηγουμένου σουίτα κοινόχρηστων ανέσεων τρόπου ζωής - συμπεριλαμβανομένης μιας εκπληκτικής πισίνας υπερχείλισης με θέα που εκτείνεται πάνω από τη λίμνη Albert Park στα νερά του Port Phillip Bay, καθώς και ένα γυμναστήριο, σάουνα, ατμόλουτρο, κινηματογράφο, μπαρ, σαλόνι, αίθουσα κρασιού και αίθουσα παιχνιδιού για παιδιά - η έμφαση εδώ είναι στη δημιουργία μιας πολυτελούς εμπειρίας που εξυπηρετεί κάθε τρόπο ζωής. Πράγματι, αυτό ένα κτίριο με μια έκκληση που εκτείνεται σε όλους, από τους νεοεισερχόμενους στην αγορά στους επενδυτές, downsizers και εκείνων που αναζητούν ανώτερη «κλειδαριά και άδεια» διαπιστευτήρια.

Το ίδιο το διαμέρισμα είναι πραγματικά κάτι που βλέπει, με μια τεράστια πλακόστρωτη αυλή που είναι βέβαιο ότι θα τονώσει τη φαντασία των ψυχαγωγών al fresco που είναι πρόθυμοι να παρουσιάσουν την κουζίνα του σπιτιού που είναι εξοπλισμένη με Gaggenau με πέτρινα παγκάκια και όγκους μαλακών στενών γραφείων. Εν τω μεταξύ, κάθε ένα από τα υπνοδωμάτια είναι ένα πολυτελές domain με άμεση πρόσβαση στην αυλή που είναι φιλική προς τα κατοικίδια - ο πλοίαρχος με ensuite και το δεύτερο υπνοδωμάτιο σε βολική τοποθεσία δίπλα σε ένα δεύτερο μπάνιο.

Ιδιαίτερα ασφαλής με την τηλεοπτική είσοδο και έναν 24ωρο θυρωρό, το σπίτι διαθέτει επίσης ασφαλή χώρο στάθμευσης υπογείων, το οποίο είναι ένα τεράστιο drawcard που σας επιτρέπει να περπατήσετε στην αγορά Prahran, υπέροχα καφέ, μπαρ, εστιατόρια παντού και τη σκηνή Chapel St, ενώ το Πάρκο Fawkner και η λίμνη Albert Park απέχουν κάθε μέτρο για κάποια υπαίθρια αναψυχή και μια επιλογή από τραμ στο κατώφλι σας μπορεί να σας έχει στο CBD ή southbank με τη μεγαλύτερη ευκολία.

Χώροι

Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2
Τουαλέτες2
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2

Επιφάνειες

Διαβίωση108.5 m²
Αγροτεμάχιο192.6 m²
Ανελκυστήρας
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Σάουνα
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
24ωρος θυρωρός
Γυμναστήριο
Κελάρι κρασιών
Σάουνα
Χώρος στάθμευσης

499 St Kilda Rd, Melbourne VIC 3004, Australia, Melbourne City

τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2018