Κατοικία στην Κορινθία

Ξυλόκαστρο Ευρωστίνη
Σπίτι • 6 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 170 m²
650.000 €

Πυργός, ορεινή Κόρινθος.  Προς πώληση μια πέτρινη κατοικία που χτίστηκε το 2007, σε άριστη κατάσταση. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα
Το σπίτι είναι συνολικά 170 τ.μ. (ισόγειο 140τ.μ. / σοφίτα 30 τ.μ.) συν 58 τ.μ. εξωτερικούς χώρους / βεράντα. Το ακίνητο βρίσκεται στον Πύργο, στην ορεινή Κόρινθο, σε οικόπεδο 5000 τ.μ., σε υψόμετρο 750μ από τη θάλασσα και είναι πλήρως επιπλωμένο.
Στο ισόγειο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, γκαρνταρόμπα, εσωτερική αποθήκη με πλυντήριο, ενώ ο χώρος σοφίτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως επιθυμεί ο ιδιοκτήτης. Τα πλαίσια είναι PVC Kömmerlin. Θέρμανση από καλοριφέρ, τζάκι, κλιματιστικά. Υπάρχει θέρμανση 3 δρομεών. (Ηλιακός, ηλεκτρικός, λέβητας πετρελαίου).

Σε εξωτερικούς χώρους υπάρχουν 2 αποθήκες, η μία είναι για γενική χρήση, ενώ η άλλη έχει μια δεξαμενή νερού 1 τόνου, μια δεξαμενή πετρελαίου 1 τόνου, έναν καυστήρα, μια γεννήτρια έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει χώρος μπάρμπεκιου με υπαίθριο χώρο τουαλέτας υπό κατασκευή, χώρος γκαράζ υπό κατασκευή, 2 χώροι διαβίωσης για σκύλους, 400 κυβικά μέτρα δεξαμενής νερού άρδευσης και 70 οπωροφόρα δέντρα (κεράσια, μήλα, ροδάκινα, δαμάσκηνα, αχλάδια, βανίλια) και χώρο 80 τ.μ. για το θερμοκήπιο. Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι από άσφαλτο και βρίσκεται:
155χλμ από το κέντρο της Αθήνας, 87χλμ από την Πάτρα, 30χλμ από το Ξυλόκαστρο. Τουριστικοί προορισμοί όπως η Αρχαία Κόρινθος, η Ακροκορήνθος, η Νεμέα, οι Μυκήνες, η λίμνη Ντόχα, το όρος Κυλλήνη, η λίμνη Στυμφαλία, το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, η Μονή Μεγάλου Σπηλαίου, το Σπήλαιο των Λιμνών καστριάς και όλες οι λίμνες από απόσταση 1-2 ωρών. Τιμή 650.000 ευρώ.

Χώροι

Δωμάτια6
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Τουαλέτες1
Εξωτερικά γκαράζ2
Ταράτσες1

Επιφάνειες

Διαβίωση170 m²
Αγροτεμάχιο5000 m²
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

Ξυλόκαστρο Ευρωστίνη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο βουνά
Θέα στη λίμνη
Θέα στο δάσος
Θέα στον κήπο
Θέα στους λόφους
Με θέα στην εξοχή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2007
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα