Σπίτι για παίκτες γκολφ στην Πράγα-Hodkovičky, Τσεχία

Πράγα
Σπίτι • 7 κρεβ. • 2 μπάν. • 453 m² • Τελευταίος όροφος
1.099.000 €

Πουλάμε αποκλειστικά μια μεγάλη διώροφη οικογενειακή βίλα με γενναιόδωρες διαστάσεις, η οποία χτίστηκε πάνω στο μοντέλο ενός αλπικού εξοχικού σπιτιού. Η κύρια προτεραιότητα του σπιτιού είναι μια μεγάλη διεύθυνση - που βρίσκεται στη δημοφιλή κατοικημένη περιοχή της Πράγας Hodkovičky.


Η βίλα είναι εσωτερικά διατεταγμένη για διαβίωση δύο γενεών, η περιοχή είναι 453 m2 και η διάταξη είναι 7 + 2. Το σπίτι διαθέτει ιδιωτικό κέντρο ευεξίας με εσωτερική πισίνα. Στο πίσω μέρος του σπιτιού είναι ένα όμορφο στούντιο. Η βίλα διαθέτει επίσης μεγάλη βεράντα και ιδιωτικό γκαράζ.


Η προσοδοφόρα κατοικημένη περιοχή του Hodkovičky (Πράγα 4) είναι ένα δημοφιλές μέρος για ήσυχη οικογενειακή ζωή. Το Hodkovičky βρίσκεται δίπλα στο Braník, το Lhotka, το Kamýk και το Modřany. Η κατοικημένη περιοχή, που περιβάλλεται από πράσινο, είναι δημοφιλής με διασημότητες. Σε μόλις 20 λεπτά μπορείτε να πάρετε κατά μήκος του νερού με το τραμ στο κέντρο της πόλης, ενώ ζουν στη μέση του δάσους.


Το Hodkovičky έχει μια ατμόσφαιρα που θυμίζει τη ζωή του χωριού. Το γύρω τοπίο επιθυμεί αθλήματα όλων των ειδών. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στο Vltava, όπου μπορείτε να συνδεθείτε με το ποδηλατόδρομο και να οδηγήσετε στο Vraný nad Vltavou, υπάρχει επίσης ένα διάσημο αθλητικό συγκρότημα Hamr με γήπεδα τένις, εγκαταστάσεις για μπιτς βόλεϊ και πινγκ-πονγκ. Θα είστε επίσης κοντά στη ρεματιά Modřanská, στην άλλη πλευρά προς Podolí και πάλι στο Žluté lázně, σάουνα κόσμο ή Podolská έργα ύδρευσης.


Μόλις 1 χλμ από το σπίτι βρίσκεται το Golf Club Hodkovičky, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπαστούνια του γκολφ στην Τσεχική Δημοκρατία. Το συγκρότημα διαθέτει εγκαταστάσεις εκπαίδευσης πάνω από τα πρότυπα, τη δική του εθνική ομάδα και ένα εκπαιδευτικό κέντρο για τους νέους. Με πάνω από 50.000 επισκέπτες το χρόνο, είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους στην Κεντρική Ευρώπη.


Θα ήθελα να συστήσω αυτό το σπίτι σε όλους όσους χρειάζονται εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Πράγας, αλλά εξακολουθεί να θέλει να ζήσει όπως σε ένα χωριό. Σε μια γειτονιά που έχει τη δική της γοητεία και γαλήνη και ησυχία...

Χώροι

Υπνοδωμάτια7
Μπάνια2
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση453 m²
Αγροτεμάχιο743 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Γκαράζ

Πράγα

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στο δάσος
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα