Nehoiu, βουνό, κοντά στην κοιλάδα Prahova, διαμερίσματα με το κλειδί στο χέρι

Nehoiu, 3 Strada 1 Decembrie 1918
Νέο διαμέρισμα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 44 m² • 1ο όροφος
45.750 €

Μια ιδανική ευκαιρία για την πρώτη ή την επόμενη επένδυση ακίνητων περιουσιών σας! Το Nehoiu Residence σας προσφέρει προς πώληση ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, εξαιρετικά ευρύχωρο και καλά διαιρεμένο, μέσα στο σύνολο μας που βρίσκεται στην ορεινή περιοχή της κομητείας Buzau, μόλις 140 χιλιόμετρα από το Βουκουρέστι, σε άμεση γειτνίαση με την κοιλάδα Prahova. Το διαμέρισμα έχει συνολική χρησιμοποιήσιμη επιφάνεια 50,10 τ.μ., η οποία περιλαμβάνει μπαλκόνι 6 τμ. Η δομή του κτιρίου είναι εξαιρετικά καλοψημένη, κατασκευασμένη από μπλοκ και μονολιθικά ρουλεμάν σκυροδέματος δίπλα σε κάθε πυλώνα. Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από τούβλα Porotherm 30 cm, ενώ τα εσωτερικά χωρίσματα είναι κατασκευασμένα από ytong τύπου αεριούχο σκυρόδεμα.

Το τελικό διαμέρισμα έχει ύψος δωματίου 3,05 μ. Επιφάνειες: - αίθουσα: 3.35 mp - σαλόνι: 19.70 mp - υπνοδωμάτιο: 15.25 τμ - μπάνιο: 4.15 τμ - κουζίνα ανοιχτού χώρου: 7.45 τμ - μπαλκόνι: 6 τ.μ. Προκειμένου να δημιουργηθεί το πιο άνετο σπίτι, Το Nehoiu Residence έχει εφαρμόσει για κάθε μονάδα στέγασης ένα σύστημα «έξυπνων διαμερισμάτων», ένα σύστημα που επιτρέπει τον έλεγχο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και των ηλεκτρονικών συσκευών (TV-audio) τόσο μέσω φωνητικού ελέγχου από το χώρο του ξενοδοχείου όσο και με απομακρυσμένη πρόσβαση , μέσω κινητού τηλεφώνου. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τόσο τα φωτιστικά όσο και τις συσκευές τηλεόρασης-ήχου, την κεντρική θέρμανση, τις ηλεκτρικές πρίζες (κάθε υποδοχή ξεχωριστά), το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού του σπιτιού, τους περσίδες και τις κουρτίνες, κλπ. Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να νοικιάσετε το σπίτι που αγοράσατε μέσω ενοικίασης airbnb! Θα φροντίσουμε τα πάντα για σας! Το Nehoiu Residence βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τουριστική περιοχή: εξαιρετικές βουνοκορφές και ορεινές εκτάσεις για δραστηριότητες που σχετίζονται με την αναρρίχηση, τα παγκοσμίου φήμης Λασπώδη Ηφαίστεια (Vulcanii Noroiosi), διάφορες λίμνες, καταρράκτες και σπηλιές, τουριστικά θέρετρα (Sarata Monteoru), κλπ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Nehoiu Residence βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με την κοιλάδα Prahova, την πιο σημαντική τουριστική περιοχή για ορειβάτες και λάτρεις των χειμερινών σπορ, προσφέροντάς σας έτσι μια γρήγορη και απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό! Χώρος στάθμευσης συμπεριλαμβάνεται στην τιμή! Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας για προβολές και άλλες λεπτομέρειες που σχετίζονται με το έργο!

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση44 m²
Διαδίκτυο
Ενδοεπικοινωνία
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι
Χώρος στάθμευσης

3 Strada 1 Decembrie 1918, Nehoiu

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στο βουνό
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2019
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα