Με ιδιωτικό ανελκυστήρα | Σύγχρονο στυλ | Ενοικιαστής - MBR Πόλη Ντουμπάι

Ντουμπάι
Βίλα • 5 κρεβ. • 8 μπάν. • 709.03 m²
2.166.109 €

Η απόλυτη επιτομή της πολυτέλειας, αυτή η σύγχρονη βίλα πέντε υπνοδωματίων βρίσκεται στο Mohammed Bin Rashid Al Maktoum City - District One.

Η βίλα διαθέτει μεγάλη είσοδο με ευρύχωρο σαλόνι. Η κουζίνα είναι μεγάλη και διαθέτει ενσωματωμένες σύγχρονες συσκευές και ευρύχωρη τραπεζαρία. Το ισόγειο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, δωμάτιο καμαριέρας και εξωτερικό δωμάτιο οδηγού με το χώρο στάθμευσης. Υπάρχει επίσης μια επιπλέον τουαλέτα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, με ιδιωτικό μπάνιο με ιδιωτικό μπάνιο. Αποτελείται επίσης από άνετο χώρο μελέτης και οικογένειας. Η βίλα περιλαμβάνει ιδιωτικό ανελκυστήρα, πισίνα και διαμορφωμένο κήπο.

Χαρακτηριστικά κοινότητας:

Κρυστάλλινη λιμνοθάλασσα (ελεγχόμενη θερμοκρασία)
Ποδηλασία και Τρέξιμο Διαδρομές
26 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια πράσινο
Meydan Ένα Εμπορικό Κέντρο
Νηπιαγωγείο και Σχολείο
Κοινότητα Clubhouse

Το District One εμπνέει ενεργά την κοινότητα που ζει με ανοιχτά, καταπράσινα πάρκα και μοναδική κρυστάλλινη λιμνοθάλασσα. Οι κάτοικοι μπορούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης στην ανθρωπογενή παραλία δίπλα στην κρυστάλλινη λιμνοθάλασσα, όπου μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε και να κάνετε καγιάκ. Τα σχολεία, οι ιατρικές εγκαταστάσεις και τα εμπορικά κέντρα βρίσκονται μέσα στην κοινότητα μια στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά της πόλης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των οικογενειών και τη νέα διεύθυνση της σε αυτή τη ζωντανή πόλη.

Χώροι

Υπνοδωμάτια5
Μπάνια8

Επιφάνειες

Διαβίωση709.03 m²
Ανελκυστήρας
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος
Πισίνα

Ντουμπάι

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο κήπος