Ρετιρέ διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με δυνατότητα 4 στην Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα

Κηφισιά, 3 Korai
Διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 3 μπάν. • 380 m² • 4ο όροφος • αναφ: KIF005
1.100.000 €

Ένα εκπληκτικό μη ανακαινισμένο ρετιρέ διαμέρισμα 4ου ορόφου με μπαλκόνι wraparound που ανέρχεται σε περίπου 300τμ και προσφέρει εκπληκτική θέα.

Το ίδιο το διαμέρισμα προσφέρει εξαιρετικά μεγάλους χώρους διαβίωσης και εξαιρετικά υψηλές οροφές. Κάθε δωμάτιο έχει άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι wraparound εξασφαλίζοντας ότι το διαμέρισμα επωφελείται από άπλετο φυσικό φως σε όλους τους χώρους. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα μας υποδέχεται μια εντυπωσιακή αίθουσα εισόδου που οδηγεί στη μεγάλη αίθουσα υποδοχής και τραπεζαρίας που χωρίζεται από συρόμενη πόρτα. Υπάρχουν 2 master υπνοδωμάτια και τα δύο με ιδιωτικό μπάνιο, εκ των οποίων το ένα υπνοδωμάτιο θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε 2 υπνοδωμάτια λόγω του άφθονου μεγέθους του. Υπάρχει επίσης ένας μικρός χώρος τηλεόρασης που θα μπορούσε επίσης να μετατραπεί σε 4ο υπνοδωμάτιο με μπάνιο.

Το διαμέρισμα αποτελείται επίσης από μια μεγάλη κουζίνα με διαμερίσματα και μπάνιο. Σε όλους τους χώρους υπάρχουν εξαιρετικά ξύλινα δάπεδα, καθώς και παράθυρα με διπλά τζάμια με παντζούρια. Η οροφή πάνω από το διαμέρισμα είναι ιδιόκτητη και θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακό roof garden.

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια3
Τουαλέτες1

Επιφάνειες

Διαβίωση380 m²
Ανελκυστήρας
Ενδοεπικοινωνία
Κλιματισμός
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι

3 Korai, Κηφισιά

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής1975
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα