Απόδοση επένδυσης (ROI) 8,3% εγγυημένη για 12 έτη | Λίστα αξεσουάρ εταιρείες Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ντουμπάι
Στούντιο • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 37.7 m² • 4ο όροφος • διαθέσιμο τώρα
439.474 €

Η Radlett Real Estate βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ένα εκπληκτικό στούντιο στην Κυανή Ακτή στα νησιά του Κόσμου, προσφέροντας στους επενδυτές εγγυημένο roi 8,3% για 12 χρόνια!

Λεπτομέρειες διαμερίσματος:
- Στούντιο
- Μέγεθος: 406 SQFT.
- Τιμή: 1.757.238/- AED.
- Ημερομηνία παράδοσης: Δεκ.2020
- Απόδοση επένδυσης 10% για 10 χρόνια

Σχέδιο πληρωμής:
DP: 20% + 4% DLD
Εντός 3 μηνών: 20%
Εντός 6 μηνών:10%
Με την ολοκλήρωση:50%

Με όλους να αναζητούν υψηλή απόδοση επένδυσης ( roi - δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να εξετάσουμε την Κυανή Ακτή. Αυτό το μοναδικά τοποθετημένο κατάλυμα διαθέτει εκπληκτική τοποθεσία και αποκλειστικότητα. Είναι μια εύκολη επιλογή για τους επενδυτές που θέλουν 10% ROI εγγυημένη για 10 χρόνια, χωρίς να αλλάξει τίποτα στο ακίνητο.

Σχετικά με το έργο: Η καρδιά της Ευρώπης θα είναι το σπίτι στο Cote d'Azure, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην παραλία. Το σύγχρονο ξενοδοχείο μεσογειακού στιλ θα φιλοξενεί πολυτελή δωμάτια, σουίτες και πολυτελή διαμερίσματα με μπαλκόνι. Ο διάσημος προορισμός διακοπών θα είναι ένα από τα νησιά αποκλειστικά χαρακτηριστικά!
Τα ειδικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνουν γραφικές αυλές, διάφορες πισίνες, διαμορφωμένους κήπους, όμορφη παραλία με λευκή άμμο, παιδικά κλαμπ, καταδύσεις και εγκαταστάσεις κολύμβησης με αναπνευστήρα.
Η εμβληματική, πρώτη από το είδος της ανάπτυξης φιλοξενίας, Η Καρδιά της Ευρώπης, βρίσκεται στο The World, ένα ανθρωπογενές αρχιπέλαγος, μόλις 4 χιλιόμετρα από τις ακτές του Ντουμπάι.
Συνδυάζει 300 μικρά νησιά που ανακτώνται από τη θάλασσα και κατασκευάζονται σε σχήμα παγκόσμιου χάρτη. Πραγματικά μια πρώτη, ακόμη και για το Ντουμπάι, την πόλη του παγκόσμιου οράματος και της ίντριγκας.

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση37.7 m²
Αγροτεμάχιο45 m²
Ανελκυστήρας
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Πισίνα
Τένις
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι

Ντουμπάι

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2020