Piso αγοράσουν μεταχειρισμένο, Av. Vicente Llorca Alós, in Benidorm, Ισπανία

Μπενιντόρμ, Av. Vicente Llorca Alós
Διαμέρισμα με μεσοτοιχία • 2 δωμάτιο/α • 2 μπάν. • 143.85 m² • 7ο όροφος • διαθέσιμο τώρα
1.160.000 €

Βρίσκεται στο τελευταίο οικοδομήσιμο οικόπεδο, στην πρώτη γραμμή της παραλίας Poniente, την κατοικημένη και ήσυχη περιοχή του Benidorm, αυτό το πολυτελές οικιστικό έργο, με ψηλές οροφές, σχεδιασμό και μοναδικές ιδιότητες, αποτελείται από 44 ορόφους των 2, 3 και 4 υπνοδωματίων κατανεμημένα σε 22 ορόφους. Όλα έχουν μεγάλες βεράντες, με απαράμιλλη θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και το νησί Benidorm, γκαράζ και αποθήκη.

Με ένα εντυπωσιακό και ελαφρύ σχεδιασμό, προσανατολισμένο σε έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.  Ο εξοπλισμός, οι εγκαταστάσεις και τα υλικά, τόσο σε κάθε σπίτι όσο και στους κοινόχρηστους χώρους, είναι σχεδιασμένα για βελτιστοποίηση της χρήσης ενέργειας και ελάχιστη κατανάλωση πόρων. Επιπλέον, ο Πύργος Delfín εγγυάται τη βιώσιμη κινητικότητα κάθε ιδιοκτήτη, συμπεριλαμβανομένων σε κάθε ένα από τα σπίτια, την ιδιοκτησία ενός μοντέλου ηλεκτρικού οχήματος bmw i3 και ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου BMW Cruise e-Bike.

Πάντα εγγυημένη η άνεση, η ηρεμία και η ασφάλεια των ενοικιαστών, Delfín Tower, θα έχει μια πισίνα υπερχείλισης με έκταση 350m2, πάνω από το επίπεδο του δρόμου, για να απολαύσετε την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα ταυτόχρονα για να επιτευχθεί μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.  Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες θα έχουν επίσης γυμναστήριο, θερμαινόμενη πισίνα με Social Club στον 19ο και 20ο όροφο, σολάριουμ στον 21ο όροφο και κήπους με περισσότερα από 3000 m2 που περιλαμβάνει φοινικόδασος και γήπεδο τένις με κουπί.


 

 

 

 

 

Χώροι

Δωμάτια2
Όροφοι5
Μπάνια2
Εσωτερικά γκαράζ1
Ταράτσες1

Επιφάνειες

Διαβίωση143.85 m²
Ταράτσα19.63 m²
Ανελκυστήρας
Αυλή
Ενδοεπικοινωνία
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Τένις
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Κήπος
Χώρος στάθμευσης

Av. Vicente Llorca Alós, Μπενιντόρμ

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2020
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα