24 Fancourt St, Μέντοουμπανκ, Όκλαντ, Νέα Ζηλανδία

Ώκλαντ, 24 Fancourt St
Ανεξάρτητη κατοικία • 11 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 2 μπάν. • 220 m² • Ισόγειο
Τιμή κατόπιν ερωτήματος

'σε τα παιδιά να παίξουν!!!

Σε μια προνομιακή τοποθεσία Meadowbank, μόλις λίγα λεπτά για τοπικά καταστήματα, καφετέριες, σιδηροδρομικό σταθμό, παράκτιους διαδρόμους και αμμώδεις κολπίσκους γύρω από τους κόλπους, είναι ένα ακίνητο που προσφέρει έναν φιλικό προς την οικογένεια τρόπο ζωής.
Αυτό το τελευταίο οικογενειακό σπίτι θα έχει τα παιδιά που πιτσιλίζουν στην πισίνα αυτό το καλοκαίρι, ή απολαμβάνοντας το κρίκετ ή το ράγκμπι κατωφλιών με oodles του δωματίου για να παίξει στον επεκτατικό κήπο σας ενώ οι ενήλικοι θα αγαπήσουν την ευρύχωρη γέφυρα, η τέλεια θέση για να παρακολουθήσουν τα παιδιά να παίξουν ή να διασκεδάσουν με την άνευ ραφής ροή από την κουζίνα/να δειπνήσουν/το σαλόνι.
Οι φρέσκοι εσωτερικοί χώροι έχουν ουδέτερους τόνους που το καθιστούν εύκολο να διακοσμήσετε όπως σας παρακαλώ. Υπάρχουν πέντε υπνοδωμάτια κατά μήκος μιας πτέρυγας του σπιτιού. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και ντουλάπα, ενώ τα άλλα τέσσερα υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα οικογενειακό μπάνιο.
Το κατάλυμα ενιαίας διαρρύθμισης είναι ενιαίος χώρος με πρόσβαση στο εξωτερικό. Υπάρχει επιπλέον σαλόνι που είναι ένα γραφείο ή αίθουσα γυμναστηρίου και μια αίθουσα πολυμέσων / den.
Η θέση είναι δεύτερη σε κανέναν και με τη ζώνη Μικτή Στέγαση Προαστιακό αυτό το freehold site των 834τμ θα μπορούσε να αξίζει περαιτέρω διερεύνηση για ακόμη περαιτέρω μελλοντικές δυνατότητες. Τα σχολεία στη ζώνη είναι σχολείο Meadowbank, Remuera ενδιάμεσος και κολλέγιο Selwyn.

Ανοιχτά Σπίτια Σάββατο & Κυριακή 2:00μμ - 2:30μμ

Δημοπρασία στο χώρο του 5 Δεκεμβρίου 2020 στις 2:30μ.μ.

Χώροι

Δωμάτια11
Όροφοι1
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια2
Τουαλέτες2
Εσωτερικά γκαράζ1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης3

Επιφάνειες

Διαβίωση220 m²
Αγροτεμάχιο835 m²
Διαδίκτυο
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο

24 Fancourt St, Ώκλαντ

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1960