Παραθαλάσσια πολυτελής βίλα προς πώληση σε Bukti, Βόρειο Μπαλί

Buleleng Regency
Βίλα • 9 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 4 μπάν. • 550 m² • Ισόγειο • αναφ: www.kubudayuh.com
500.918 €

ΑΠΌΛΥΤΗ ΠΑΡΑΘΑΛΆΣΣΙΑ ΒΊΛΑ ΣΕ ΜΕΓΆΛΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ

Βρίσκεται ακριβώς στην παραλία σε μια ήσυχη περιοχή στην όμορφη Βόρεια Ακτή του Μπαλί θα βρείτε αυτή την άνετη, ευρύχωρη βίλα. Αυτή η βίλα είναι κατασκευασμένη με υλικά και φινίρισμα υψηλής ποιότητας.
Μπαίνοντας στο δρόμο από το κλασικό λιθόστρωτο μέσα από τις πύλες πρώτα θα βρείτε το μεγάλο γκαράζ με carport, οικοδομήσουμε στο ίδιο στυλ με την κύρια βίλα. Δίπλα στο γκαράζ είναι ένα δωμάτιο του κλίματος εγκατασταθεί για να κρατήσει τα τρόφιμά σας αποθηκεύονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Οι τεράστιοι κήποι τυλίγονται γύρω από τη βίλα και είναι διαμορφωμένοι σε ένα καταπράσινο, τροπικό στυλ με ώριμη βλάστηση για να παρέχουν ωραίες αποχρώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πολλαπλές βεράντες και χαρακτηριστικά νερού προσθέτουν στην εμπειρία της χαλάρωσης. Μπροστά από το κύριο κατάστρωμα τρέχει μια όμορφη λίμνη ψαριών με Koi.
Μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική θέα στη θάλασσα του Μπαλί από κάθε δωμάτιο, όλες τις βεράντες και από την πισίνα με το εκτεταμένο κατάστρωμα της πισίνας λόγω της ακτογραμμής περίπου 100μ.
Η πισίνα σε σχήμα ελεύθερου σχήματος διαθέτει ξεχωριστό τζακούζι για βέλτιστη χαλάρωση και υπάρχει εξωτερικό ντους ανάμεσα στην πισίνα και τη θάλασσα.

Η κύρια βίλα είναι κτίζεται με υλικά υψηλής ποιότητας. Οι διακοσμητικοί τοίχοι περιέχουν την πόρτα σκληρού ξύλου και τα πλαίσια παραθύρων. Τα παράθυρα είναι κατασκευασμένα από κομμένο γυαλί, το οποίο αποτελεί ένδειξη του επιπέδου φινιρίσματος σε όλη τη βίλα. Όλα τα δωμάτια είναι φυσικά κλιματιζόμενα.

Τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια ανοίγουν στη βεράντα δίπλα στη θάλασσα, όλα με δικό τους ιδιωτικό μπάνιο.   Δίπλα στο μεγάλο σαλόνι σε σχήμα L υπάρχει ξεχωριστή τουαλέτα.
Επίσης, ανοίγει στη βεράντα δίπλα στη θάλασσα είναι ένα τέταρτο δωμάτιο, σήμερα επιπλωμένο ως γυμναστήριο.

Η ξεχωριστή αλλά ανοιχτή κουζίνα με μπαρ είναι εξοπλισμένη με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο, όλες τις σύγχρονες συσκευές και ένα πολύ βολικό νησί με κουζίνα, κουκούλα εξαγωγής σχεδιασμού και άφθονο χώρο εργασίας. Ολόκληρη η κουζίνα είναι τελειωμένη με τις επιφάνειες εργασίας πετρών.
Τα μπάνια και η τουαλέτα διαθέτουν ανεμιστήρες εξαγωγής για να εξάγουν υγρό αέρα.

Στην παραλία του κήπου μπορείτε να βρείτε ένα μεγάλο δέμα bengong (μπαλινέζικη σκεπαστή βεράντα) με άφθονο χώρο για φαγητό ή χαλάρωση. Σε όλο το ακίνητο, εγκαθίσταται διακοσμητικός φωτισμός που δίνει στη βίλα και τους κήπους μια ζεστή ατμόσφαιρα, επίσης τα βράδια.

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικό ιδιωτικό κομμάτι του παραδείσου σε μια ήσυχη αλλά απόλυτα προσβάσιμη περιοχή, αυτή η εκπληκτική ιδιοκτησία προκυμαία είναι σίγουρα ένα πρέπει να δείτε.
Αυτή η εξαιρετική βίλα προσφέρεται freehold ή leasehold. Όλες οι άδειες και οι άδειες είναι εντάξει.
 

Χώροι

Δωμάτια9
Όροφοι1
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια4
Τουαλέτες4
Διαμερίσματα3
Στέγαστρα αυτοκινήτου1
Εξωτερικά γκαράζ1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης2
Ταράτσες4

Επιφάνειες

Διαβίωση550 m²
Αγροτεμάχιο2725 m²
Αυλή
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Γυμναστήριο

Buleleng Regency

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2004