Casa αγοράσουν μεταχειρισμένο, Villa #23 El Encanto, Saboga, Παναμάς, σε Saboga, Παναμάς

Saboga
Σπίτι • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 250 m² • Πολυώροφο
587.653 €

Αυτό το 3 υπνοδωματίων, 2,5 μπάνιο σπίτι προς πώληση βρίσκεται στην αποκλειστική ανάπτυξη El Encanto στην Isla Saboga και έχει εκπληκτική θέα στη ζούγκλα, τον ωκεανό και την παραλία. Ο συνολικός εσωτερικός και εξωτερικός χώρος είναι περίπου 2700 τετραγωνικά πόδια ή 250 τετραγωνικά μέτρα σε 3 επίπεδα.

Η γη είναι 4973 τετραγωνικά πόδια ή 462 τετραγωνικά μέτρα. Το σπίτι είναι έτοιμο για άμεση χωρητικότητα και είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και internet υψηλής ταχύτητας. Εκτός από την πώληση με έπιπλα κορυφαίας ποιότητας, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει επίσης πολλές εγκαταστάσεις που θα κόστιζαν επιπλέον σε μια νέα εγχώρια κατασκευή, όπως τα κλιματιστικά μηχανήματα, οι θερμάστρες ζεστού νερού κατ' απαίτηση, οι κουρτίνες black-out σε κάθε κρεβατοκάμαρα, οι ανώτατοι ανεμιστήρες και ο high-end φωτισμός.

Το κατάλυμα απέχει μόλις 35 μίλια από την πόλη του Παναμά στην Isla Saboga (δίπλα στο νησί Contadora). Το Isla Saboga είναι εύκολα προσβάσιμο σε λιγότερο από 2 ώρες με πλοίο από την πόλη του Παναμά ή μόνο 20 λεπτά με το αεροπλάνο προς την Isla Contadora και στη συνέχεια σε μικρή απόσταση 10 λεπτών με το πλοίο προς την Isla Saboga.

Το ακίνητο έχει διατηρηθεί στα υψηλότερα πρότυπα από τους ιδιοκτήτες που διαμένουν στο σπίτι σε πλήρη βάση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ακίνητο, παρακαλούμε επισκεφθείτε www.yourpanamaconnection και επικοινωνήστε μαζί μας με whatsapp στο +507.6998.8872

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Τουαλέτες1

Επιφάνειες

Διαβίωση250 m²
Αγροτεμάχιο462 m²
Διαδίκτυο
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Επιπλωμένο

Saboga

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2014
ΌνομαACOBIR MLS
Αριθμός11203