Ρετιρέ με βεράντα στη Βαρκελώνη

Βαρκελώνη
Σοφίτα • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 161 m² • Τελευταίος όροφος • αναφ: CC87
1.090.000 €

Όμορφο διώροφο ρετιρέ προς πώληση με ηλιόλουστες βεράντες, πλήρως ανακαινισμένο με ποιοτικά υλικά και εξαιρετική γεύση στο Sant Gervasi της Βαρκελώνης.

Σε αυτό το ρετιρέ, μπορείτε να διαβάσετε στον καναπέ με το παράθυρο ανοιχτό χωρίς να σας δουν οι γείτονες. μπορείτε να έχετε ένα ποτήρι κρασί στη βεράντα με θέα στη Βαρκελώνη. μπορείτε να κάνετε ντους με φυσικό φως και εξαερισμό. μπορείτε να γεμίσετε τη βεράντα του υπνοδωματίου με φυτά για να απολαύσετε έναν εσωτερικό κήπο ή να δημιουργήσειτε ένα υπαίθριο γραφείο. μπορείτε να κανονίσετε τα ρούχα σας όπως σε μια μπουτίκ και να δηλώσετε τις Κυριακές την επίσημη ημέρα apéritif με φίλους. Ένα σπίτι για να απολαύσετε τη ζωή από έξω προς τα μέσα και από μέσα προς τα έξω.

Στον όροφο της εισόδου υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με άμεση πρόσβαση στην πρώτη βεράντα 12m2 με νότιο προσανατολισμό και ανεμπόδιστη θέα στη Βαρκελώνη, η οποία προσφέρει φυσικό φως και κυκλοφορία αέρα σε όλη την περιοχή. Στα αριστερά βρίσκουμε μια μοντέρνα κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με δικό του πλήρες μπάνιο. Στον ίδιο όροφο υπάρχει επίσης πλυσταριό.

Μια άνετη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο όπου συναντάμε τον υπνοδωμάτιο με ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με χώρο γραφείου και βεράντα 12m2, δικό του μπάνιο και ξεχωριστή τουαλέτα. Σε αυτόν τον όροφο βρίσκουμε επίσης ένα άλλο μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα άλλο πλήρες μπάνιο. Αυτό το μεγάλο δίκλινο δωμάτιο ήταν προηγουμένως ένα δίκλινο δωμάτιο και ένα μονόκλινο δωμάτιο, το καθένα με τη δική του πόρτα εισόδου, έτσι ώστε κάθε δωμάτιο να μπορεί εύκολα να ανακτηθεί εάν είναι απαραίτητο.

Οι σύγχρονες γραμμές του ρετιρέ προσδίδουν στους εσωτερικούς χώρους μια όμορφη φωτεινότητα ενισχυμένη από μια εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα ουδέτερων τόνων.

Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί πλήρως πριν από 10 χρόνια και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όλα τα υλικά είναι πρώτης ποιότητας. Τα φινιρίσματα συνδυάζουν την παράδοση και τη νεωτερικότητα με τη γεύση:

· Θέρμανση και κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

· Ξυλουργείο αλουμινίου ανθρακίτη με παράθυρα με διπλά τζάμια.

· Δάπεδα που συνδυάζουν παρκέ, πλακάκια και λείο τσιμέντο

· Πλήρως σχεδιασμένη και εξοπλισμένη κουζίνα με κεραμικές εστίες μαγειρέματος και εστίες αερίου, ανεμιστήρα εξαγωγής, ηλεκτρικό φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων.

Το κατάλυμα περιλαμβάνει αποθήκη 3μ2 στο ίδιο κτήριο.

Δυνατότητα συνέχισης της ενοικίασης μεγάλου χώρου στάθμευσης 50 μέτρα από το κτίριο.

Η κοινότητα των γειτόνων είναι πολύ ευπρόσδεκτη και συμβάλλει ενεργά στη φροντίδα και συντήρηση του κτιρίου.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική και ταυτόχρονα κατοικημένη περιοχή κοντά στην Plaza Molina. Είναι πολύ καλά συνδεδεμένο με την υπόλοιπη πόλη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σταθμός μετρό και τρένων σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια. Περιβάλλεται από καταστήματα, εστιατόρια και βρίσκεται ακριβώς μπροστά από ένα πάρκο.

Μια μοναδική ιδιότητα που μπορεί να προκαλέσει φθόνο και θαυμασμό σε ίσο βαθμό.

Θα θέλατε να ξεκινήσετε το νέο σας έργο ζωής σε αυτό το σπίτι; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες ή για να τις δείτε.

Το Dupont Estate είναι ένας μπουτίκ μεσίτης που προσφέρει εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ένα απαιτητικό πελατολόγιο. Για να εγγυηθούμε τα παραπάνω, διαχειριζόμαστε την πώληση τριών ακινήτων κατ' ανώτατο όριο κάθε φορά.

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3
Τουαλέτες1

Επιφάνειες

Διαβίωση161 m²
Ανελκυστήρας
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Κλιματισμός
Πλυντήριο πιάτων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή

Βαρκελώνη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Με θέα στο πάρκο
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής1958
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)
D
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
D