Μοντέρνο διαμέρισμα κτιρίων στο Chamberí Μαδρίτη, Ισπανία

Μαδρίτη
Διαμέρισμα με μεσοτοιχία • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 98 m² • 2ο όροφος
640.000 €

Ο Απρίλιος και η ομάδα του με μεγάλη εμπειρία ζωής, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θέτουν στη διάθεσή σας αυτό το υπέροχο διαμέρισμα σε έναν εμβληματικό δρόμο του Επιμελητηρίου. Πρόκειται για ένα μοντέρνο, πρωτότυπο, τέλεια επικοινωνημένο σπίτι, που βρίσκεται σε έναν ευρύ και απαιτητικό δρόμο του κέντρου της Μαδρίτης, Santa Engracia, με αποθήκη, θυρωρείο, βεράντα, κλιματισμό και όλες τις ανέσεις μιας τρέχουσας κατοικίας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής γκαράζ σε λογική τιμή.

Μεγάλη, τετράγωνο, άνετη κουζίνα, με αμερικάνικο ψυγείο, δηλαδή διπλή πόρτα και συσκευές υψηλών προδιαγραφών που διαχωρίζονται από το υπόλοιπο σπίτι μέσα από μια συρόμενη ημιδιαφανή γυάλινη πόρτα κρεμασμένη και μερικά κόπρανα για μια μπύρα ενώ βλέπετε αυτόν που πρέπει να μαγειρέψει να τελειώσει το στιφάδο!

Μεγάλο σαλόνι με βεράντα πάνω από τη Santa Engracia, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια ένα με ντους και ένα με μπανιέρα. Η κατοικία είναι γεμάτη με χώρο που χωρίζει τον χώρο της ημέρας από τον νυχτερινό χώρο για ξεκούραση με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, όπως γραφείο, σαλόνι, βιβλιοθήκη ή αίθουσα παιχνιδιών.

Το σπίτι βρίσκεται στον δεύτερο όροφο ενός νέου κτιρίου, γεμάτο καινοτόμες λεπτομέρειες που δεν σας αφήνουν αδιάφορους, καθώς τα περίεργα δάπεδα είναι διώροφα και τα ζευγάρια δεν είναι. όπως πάνελ από ξύλο σε οροφή που λειτουργούν ως περίφραξη στις βεράντες. όπως η συρόμενη πόρτα που χωρίζει το σαλόνι από το υπόλοιπο πάτωμα, εντυπωσιακή, εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα ακούσια. Αυτό το διαμέρισμα πρέπει να δει!!

Καλέστε μας και θα κανονίσουμε μια επίσκεψη. Θα σου αρέσει.

Χώροι

Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση98 m²
Ανελκυστήρας
Ενδοεπικοινωνία
Κλιματισμός
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
24ωρος θυρωρός
Αυλή

Μαδρίτη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
Με θέα στην αυλή
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2005
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
C
129
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)
D
27