Μαρόκο Πολυτελείς Βίλες στυλ στο Πουκέτ / Ταϊλάνδη αγοράσουν μεταχειρισμένο

Choeng Thale
Βίλα • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 4 μπάν. • 324 m²
404.486 €

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μοιάζει η Μαροκινή Πολυτέλεια; Μια πρέζα πολυτέλειας, μια πρέζα βασιλικής αρχιτεκτονικής που προστίθεται με γαλήνια φυσική ομορφιά, σωστά. Παρουσιάζοντας την γκάμα μας από Grand Moroccan Villas-The Menara Hills, διαθέσιμο προς πώληση στην Ταϊλάνδη, με πλήρεις μαροκινές πινελιές.

Η υπέροχη αραβική αρχιτεκτονική της βίλας δίνει ολοκληρωμένες αρχαίες μεγαλοπρεπείς πινελιές σε αυτήν, που συμπληρώνονται με τις εισαγόμενες πέτρες άμμου και άλλα διακοσμητικά πέτρινα κομμάτια. Η συνολική εμφάνιση της βίλας έχει ενισχυθεί από την προγραμματισμένη αρχιτεκτονική από μερικούς από τους πιο φημισμένους ειδικούς στην Ταϊλάνδη. Η συμφωνία των αστραφτερών γαλάζιων νερών με φόντο τους λευκούς τοίχους και τους γαλήνιους ιδιωτικούς κήπους μπορεί απλά να περιγραφεί ως "σαγόνι-πτώση".

Οι συνολικοί εσωτερικοί χώροι της βίλας που κυμαίνονται από τη στιγμή του σχεδιασμού μέχρι τα εξαρτήματα και την επίπλωση έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να δίνει βασιλική πινελιά στον πολυτελή τρόπο ζωής σας. Τα ευρύχωρα σαλόνια έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δέχονται το φως του ήλιου μέσα από τα φαρδιά πανοραμικά συρόμενα πάνελ, που σας επιτρέπουν μια ζεστή θέα για κάθε περίσταση με τη μεγάλη αρχιτεκτονική της βίλας. Προσθέτοντας σε όλα αυτά, η βίλα έχει τοποθετηθεί έξυπνα σε μερικές από τις πιο ήσυχες τοποθεσίες της πόλης που βρίσκονται σε απόσταση μόλις λεπτών από βασικές ανέσεις και άλλα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης.

W E   A C C E P T   C R Y P T O    (BTC/ETH/USDT)

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μοναδικό έργο στο Πουκέτ. Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε απευθείας στην αρχική μας σελίδα.

https://paybitcoin.in.th/property/the-menara-hill-luxury-villas/

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια4
Τουαλέτες4
Μπαλκόνια1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2
Ταράτσες1

Επιφάνειες

Διαβίωση324 m²
Αγροτεμάχιο407 m²
Αυλή
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

Choeng Thale

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Θέα πανοραμική στο κήπος
Θέα στην πόλη
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2021