Ανεξάρτητο Σπίτι, Σάο Μαρτίνχο, Φουντσάλ

Φουντσάλ
Ανεξάρτητη κατοικία • 3 κρεβ. • 5 μπάν. • 468 m² • αναφ: JFB_0024
1.600.000 €

Το Maison Infini μεταφράζεται σε μια ποιοτική κατασκευή, με τα καλύτερα φινιρίσματα, γενναιόδωρους χώρους, σύγχρονο σχεδιασμό και λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητά του.

Πιστεύουμε ότι το σπίτι σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε ποιος είστε, οπότε η μεγάλη μας ευθύνη είναι να αντικατοπτρίζουμε την προσωπικότητά σας σε κάθε γωνιά.

Ξεκινώντας από τα δωμάτια, το Maison Infini αποτελείται από τρεις σουίτες,ιδιαίτερα ευρύχωρες, με εξατομικευμένες ντουλάπες, μπάνιο με τα πιο μοντέρνα υλικά και μεγάλα μπαλκόνια. Αναδεικνύουμε επίσης την υπέροχη θέα όλων των σουιτών προς τη θάλασσα και τη φωτεινότητα που εισβάλλει στα δωμάτια, καθιστώντας τα καθαρά και ευάερα.

Ο σχεδιασμός και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα μπάνια είναι τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, τα οποία προσδίδουν στην Maison Infini μια εξαιρετική ομορφιά και μοναδικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της κατασκευής μας.

Αυτή η κουζίνα έχει δημιουργηθεί προσεκτικά για να σας προσφέρει τον καλύτερο χρόνο και άνεση κατά την προετοιμασία των γευμάτων σας. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και έπιπλα αριστείας. Είναι μια κουζίνα μινιμαλιστικού σχεδιασμού, ευθείων και λεία γραμμών, γεγονός που καθιστά αυτόν τον χώρο μοντέρνο και πρακτικό.

Με τη σειρά του, το δωμάτιο είναι ένας χώρος που κόβει την ανάσα, γεμάτος φυσικό φως και με προνομιακή θέα στον κήπο, την πισίνα και τη θάλασσα. Αυτός ο χώρος σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη άνεση με την οικογένειά σας, σε στιγμές αναψυχής, ευζωίας και χαλάρωσης.

Κάντε μια επίσκεψη μιας ώρας στο επόμενο σπίτι σας.

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια5
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης10

Επιφάνειες

Διαβίωση468 m²
Αγροτεμάχιο559 m²
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός

Φουντσάλ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Επιλέξτε τα σημεία ενδιαφέροντος εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θάλασσα
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2020
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
A
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)
A