Ιδιωτική παραθαλάσσια ιδιοκτησία προς πώληση

Sequim, 188 W Anderson Rd
Επιπλωμένη κατοικία • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 550 m² • Ισόγειο
2.987.917 €

Απολαύστε υπέροχη πανοραμική θέα από κάθε ίντσα αυτού του εκτεταμένου παραθαλάσσιου κτήματος με πάνω από 400 πόδια ιδιωτικής παραλίας. Η πλήρως επιπλωμένη κύρια κατοικία 5.926 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει 3 επίπεδα πολυτελούς και φιλόξενου χώρου διαβίωσης για εσάς και τους επισκέπτες σας για να απολαύσετε.

Αυτό το μοναδικό κατάλυμα έκτασης 3,5 στρεμμάτων προσφέρει ανεμπόδιστη και προστατευμένη θέα στην παραλία του κόλπου Dungeness και της Θάλασσας του Salish και φιλοξενεί ιδιωτική καθέλκυσή του και χώρο στάθμευσης για 8+ αυτοκίνητα, με δυνατότητα να μαχαιρώσετε τα άλογά σας. Κάθε δωμάτιο, κατάστρωμα και αίθριο προσφέρει εκπληκτική θέα στο φυσικό σας περιβάλλον, τις οροσειρές και τα μοναδικά ήρεμα νερά που το Dungeness Spit μήκους 5 μιλίων παρέχει στους λίγους τυχερούς που αποκαλούν αυτόν τον προστατευμένο κόλπο σπίτι.

Ενώ αυτός ο ήσυχος παράδεισος μπορεί να φαίνεται ένας κόσμος μακριά, βρίσκεστε μόλις 2 ώρες από το Σιάτλ (με πλοίο / αυτοκίνητο) και ένα πλοίο 90 λεπτών για τη Βικτώρια, π.Χ. από το κοντινό Λιμάνι του Άντζελες. Επιπλέον, θα βρείτε ένα διεθνές αεροδρόμιο σε βολική τοποθεσία μόλις 30 λεπτά μακριά, γεγονός που καθιστά αυτό το πολυτελές ιδιωτικό παραθαλάσσιο κτήμα το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε αμέσως.

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης8

Επιφάνειες

Διαβίωση550 m²
Αγροτεμάχιο14164 m²
Διαδίκτυο
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

188 W Anderson Rd, Sequim

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Θέα πανοραμική στο βουνά
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1949
ΌνομαNorthwest Multiple Listing Service
Αριθμός1837976