Σπίτι προς αγορά σε Σάντα Κρουζ Τενερίφης, Ισπανία

38004 Σάντα Κρουζ Τενερίφης
Βίλα • 7 δωμάτιο/α • 7 κρεβ. • 4 μπάν. • 525 m² • αναφ: 0067-03290/2961
1.600.000 €
Αυτή η εντυπωσιακή και ζεστή βίλα βρίσκεται σε μια ιδιωτική αστικοποίηση στο Calle Emeterio Padrón Cruz, μόλις 3 λεπτά από το κέντρο της Σάντα Κρουζ. Το ακίνητο διαθέτει έναν όμορφο και χαλαρωτικό κήπο που θα σας επιτρέψει να ακούσετε τους ήχους των πουλιών, να παίξετε μπάσκετ ή να ετοιμάσετε ένα νόστιμο μπάρμπεκιου, ένα χώρο που περιλαμβάνει τουαλέτα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε υπέροχη θέα στη θάλασσα και τους λόφους της Ιφάρας.
Διαθέτει σαλόνι-τραπεζαρία με πρόσβαση στην κύρια είσοδο και η κουζίνα, η οποία είναι ανεξάρτητη, έχει νησίδα τηλέφωνο που συνδέεται με όλους τους ορόφους. Τα τελειώματα αυτού του σπιτιού είναι πρώτης κατηγορίας καθώς και ο σχεδιασμός του, καθώς είναι έργο του αρχιτέκτονα D. Miguel Ángel Duque Ros, ο οποίος χρησιμοποίησε σχιστόλιθο βασάλτη ως ενίσχυση των προσεγγίσεων και στερεό αδιάβροχο με υαλοβάμβακα και μπλοκ που καθιστά το σπίτι ηχομονωτικό. καθώς και ξύλο Abura για την εσωτερική ξυλουργική και Doussie ή Vitacola στις ζώνες ασφαλείας. Σε αυτόν τον όροφο θα βρείτε σαλόνι, γραφείο ή γραφείο, μπάνιο, χωλ και σκάλες στον επάνω όροφο και το υπόγειο.
Ο όροφος του υπογείου χρησιμοποιείται ως ράμπα και εσωτερικό γκαράζ 4 αυτοκινήτων, διαθέτει αποθήκη, μπάνιο, 1 υπνοδωμάτιο, μηχανοστάσιο (με αντλία άρδευσης), 1 αίθουσα παιχνιδιών, 1 αίθουσα μελέτης και κελάρι 30 m2. Ο επάνω όροφος διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, χωλ και σκάλα με πρόσβαση στη βεράντα για να σας ενθουσιάσει με την υπέροχη θέα.
Σας προσκαλούμε να έρθετε να επισκεφθείτε το ακίνητο και να νιώσετε τη ζεστασιά του σπιτιού που σας αξίζει.

Χώροι

Δωμάτια7
Υπνοδωμάτια7
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση525 m²
Αγροτεμάχιο525 m²
Αυλή
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Κήπος

Σάντα Κρουζ Τενερίφης

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Θέα ελαφριά στο λόφοι
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα