Σπίτι στη Σικελία για τους λάτρεις των βουνών.

Alia, 6 Via Pagliere
Μεζονέτα • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 380 m² • Πολυώροφο
250.000 €

Αγαπάτε τη Σικελία, αλλά δεν αντέχειτε την πύρινη ζέστη του καλοκαιριού; Το σπίτι μου βρίσκεται σε ένα ορεινό χωριό. Το κλίμα το καλοκαίρι είναι ιδανικό με θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 27 βαθμούς. Το σπίτι βρίσκεται στο χωριό και με τα πόδια μπορείτε να φτάσετε στην εξοχή σε πέντε λεπτά. Το χωριό Alia είναι μικρό αλλά πολύ δυναμικό με εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και σχολεία. Το σπίτι ήταν παλιός μύλος. Στη συνέχεια μεταμορφώθηκε, ανακαινίστηκε και σήμερα το σπίτι έχει ιδιαίτερη γοητεία. Το περιβάλλον είναι ρουστίκ, φωτεινό, ήσυχο και πολύ ζεστό.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από εξοπλισμένη και κατοικήσιμη κουζίνα με μεγάλη κλειστή αποθήκη δίπλα του. Από την κουζίνα φτάνετε σε ένα διάδρομο που απεμπλέκει τα άλλα δωμάτια. Η καρδιά του σπιτιού είναι ο μεγάλος ανοιχτός χώρος που χρησιμεύει ως σαλόνι και τραπεζαρία. Από το σαλόνι φτάνετε σε ένα φωτεινό πανοραμικό στούντιο από όπου μπορείτε να δείτε τα βουνά. Τα υπνοδωμάτια είναι τρία. Το μεγαλύτερο στεγάζει ένα ιδιωτικό μπάνιο με ντους, ένα γκαρνταρόμπα και ένα γαλλικό παράθυρο που ανοίγει στη βεράντα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι επίσης ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και το τρίτο είναι ένα μικρότερο δωμάτιο. Το στούντιο και τα δωμάτια διαθέτουν παρκέ. Το κυρίως μπάνιο περιλαμβάνει ντους, μπανιέρα και μπιντέ. Αυτός ο πρώτος όροφος διαθέτει βεράντα περίπου 50 τετραγωνικών μέτρων, ενώ μια μικρότερη βεράντα βρίσκεται στην οροφή. Από αυτή τη βεράντα φτάνετε σε ένα δωμάτιο που μπορείτε να μεταμορφώσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το σαλόνι και η κουζίνα διαθέτουν κρύο και ζεστό κλιματιστικό. Ο λέβητας συμπυκνώνεται και η θέρμανση είναι αυτόνομο μεθάνιο. Τα παράθυρα είναι σε διπλά τζάμια 363. Η επιφάνεια αυτού του πρώτου ορόφου είναι περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα. Το ισόγειο αποτελείται από ένα ενοικιαζόμενο κατάστημα που σχετίζεται με μηνιαίο εισόδημα. Ένα σκεπαστό γκαράζ και μια αποθήκη.

Το σύνολο αντιπροσωπεύει μια έκταση περίπου 180 τετραγωνικών μέτρων. Στο ισόγειο υπάρχουν επίσης δύο σκεπαστές θέσεις στάθμευσης και ένας κήπος περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων. Το ακίνητο είναι περιφραγμένο.

Η κατάσταση του σπιτιού είναι μεγάλη.

Μιλάμε Ιταλικά, Αγγλικά και Γαλλικά

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2

Επιφάνειες

Διαβίωση380 m²
Αγροτεμάχιο100 m²
Εσωτερικό380 m²
Ταράτσα50 m²
Κήπος100 m²
Κελάρι80 m²
Γραφείο20 m²
Διαμέρισμα200 m²
Αποθήκη100 m²
Διαδίκτυο
Κλιματισμός
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Κήπος
Χώρος στάθμευσης

6 Via Pagliere, Alia

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα ελαφριά στο βουνά
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1947
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα