Πολύ εκατομμύριο γαλόνι νερό που παράγει artesian πηγάδι

Slagle Hill Road
Πολλαπλών χρήσεων
9.331.780 €

Το κατάλυμα Stonebridge Artesian Well βρίσκεται σε 10+ στρέμματα στην κομητεία Σόμερσετ πενσυλβάνια, ΗΠΑ. (Ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετη έκταση).

Σύμφωνα με μελέτες του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Πενσυλβάνια (DEP), το πηγάδι παράγει από 2 έως 6 εκατομμύρια γαλόνια νερού καθημερινά και το κάνει από το 1950. Η υπόγεια πισίνα ασβεστόλιθου έχει υπολογισμένο όγκο 343 εκατομμυρίων γαλονιών. Η υπόγεια έκταση είναι περίπου 702,4 στρέμματα. Η πισίνα νερού ασβεστόλιθου θεωρείται ότι εκτείνεται στο υψόμετρο βάθους νερού ισοδύναμο με το υψόμετρο της επιφάνειας στο σημείο εκκένωσης του φρεαταρυού.

Η απαλλαγή είναι βαλλισμένη και η ροή μπορεί να ρυθμιστεί για τη συγκεκριμένη επιχειρησιακή ανάγκη σας. Αυτός ο εκπληκτικός πόρος παρέχει ευκαιρίες σε βιομηχανίες όπως, ενδεικτικά, παραγωγούς εμφιαλωτικού νερού, παραγωγούς αλκοολούχων ποτών και ποτών, παραγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου, κλωστοϋφαντουργία και βιομηχανία ενδυμάτων, γεωργία μεγάλης κλίμακας, βιομηχανία παραγωγής κρέατος, παραγωγούς αυτοκινήτων, συντηρητές και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Επιφάνειες

Αγροτεμάχιο10 m²

Quemahoning Township

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.