Ξεχωριστό ελβετικό καταφύγιο σκαρφαλωμένο στο οροπέδιο Verbier

Route de Verbier Station
Σαλέ • 7 κρεβ. • 7 μπάν. • 5ο όροφος • αναφ: BA-119796
Τιμή κατόπιν ερωτήματος
Ο εκπληκτικός σύγχρονος σχεδιασμός συνδυάζεται με παραδοσιακά αλπικά στοιχεία για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά κομψό σαλέ. Από τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά του μέχρι την εκπληκτική θέα που προσφέρει, αυτό το ακίνητο είναι πραγματικά μοναδικό.

Τα παραδοσιακά αλπικά σαλέ με ξύλινα δοκάρια αντίκες και δρύινα δάπεδα συνδυάζονται με εξατομικευμένα σύγχρονα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως νεροχύτες από φυσική πέτρα, για να κάνουν ένα απίστευτα εκπληκτικό μέρος για να μείνετε. Οι απολαυστικές εγκαταστάσεις σπα θα σας εξασφαλίσουν απόλυτη χαλάρωση και φανταστική ψυχαγωγία θα σας κρατήσουν σε διέγερση καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το απόλυτο ελβετικό καταφύγιο, το Chalet 1936 κόβει την ανάσα όσο και τα τεράστια ορεινά τοπία μέσα στα οποία βρίσκεται. Η pop art cool συναντά το chalet chic σε αυτό το εντυπωσιακό αλπικό σπίτι. Μπείτε μέσα και σαρώστε τα μάτια σας σε πανέμορφους εσωτερικούς χώρους και απολαύστε πανοραμική θέα στα γύρω βουνά και κοιλάδες που απλώνονται μπροστά από το σαλέ.

Σε πέντε ορόφους βρίσκονται επτά ξεχωριστά σχεδιασμένα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, που κοιμούνται συνολικά 14 άτομα σε απόλυτη μεγαλοπρέπεια. Ένας ανελκυστήρας εξυπηρετεί τους πρώτους τέσσερις ορόφους του ακινήτου για να σας δώσει πλήρη ευκολία πρόσβασης σε όλες τις εγκαταστάσεις του.

Το σαλέ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα και την παραμικρή λεπτομέρεια, συνδυάζοντας ξύλινα δοκάρια αντίκες και επενδύσεις, βελούδινα δρύινα δάπεδα, νεροχύτες από φυσική πέτρα και παραδοσιακά αλπικά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει ένα εσωτερικό που αποπνέει τάξη. Τα χάλκινα λουτρά, ο σύγχρονος φωτισμός και τα έπιπλα, η ποπ αρτ και τα πολυτελή υφάσματα σας διευκολύνουν σε μια εμπειρία σύγχρονης χλιδής.

Ο τελευταίος όροφος του σαλέ είναι αφιερωμένος στην εντυπωσιακή κύρια κρεβατοκάμαρα, όπου μπορείτε να αποσυρθείτε για να επαναφορτίσετε σε μια πολυτελή σουίτα με μπανιέρα, ντους, γκαρνταρόμπα και το δικό σας άνετο τζάκι και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Κατεβαίνοντας τις σκάλες ή στον ανελκυστήρα, ο κάτω όροφος είναι αφιερωμένος σε άλλα πέντε ειδικά σχεδιασμένα υπνοδωμάτια - τρία δίκλινα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με πρόσβαση στο μπαλκόνι, ένα παιδικό δωμάτιο με δύο σετ ευχάριστων χειροποίητων κουκετών που κοιμούνται τέσσερα και ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ένα queen size κρεβάτι.

Η κύρια είσοδος του σαλέ βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, όπου μπορείτε να εισέλθετε στους κύριους χώρους ψυχαγωγίας του σπιτιού. Μια κομψή τραπεζαρία ενιαίας διαρρύθμισης 14 θέσεων θα προσφέρει πολλές εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες που παρέχονται από τον ιδιωτικό σας σεφ, τον οποίο μπορείτε να παρατηρήσετε εν ώρα εργασίας στην καλά εξοπλισμένη και μεγάλη κουζίνα. Σηκώστε τα πόδια σας και χαλαρώστε στο εξαιρετικό σαλόνι με το τζάκι.

Μια ξεχωριστή χειμερινή είσοδος οδηγεί στην αίθουσα σκι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλο τον εξοπλισμό σας με ασφάλεια. Υπάρχει επίσης τουαλέτα επισκεπτών.

Οι δύο χαμηλότεροι όροφοι του σαλέ φιλοξενούν καθαρή πολυτέλεια και απόλαυση. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε στους προσωπικούς σας χώρους σπα και ψυχαγωγίας, ίσως κολυμπώντας στην πισίνα 8x3 μέτρων με πίδακες κολύμβησης, χαλαρώνοντας στο γυάλινο χαμάμ ή επαναφορτίζοντας στο ευρύχωρο γυμναστήριο. Ένα υπαίθριο υδρομασάζ, μπαρ και αίθουσα κινηματογράφου θα σας διασκεδάσουν καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το σαλέ διαθέτει εξωτερικό χώρο στάθμευσης για τρία οχήματα, πράγμα που σημαίνει ότι τα αυτοκίνητά σας διατηρούνται ασφαλή και κοντά ανά πάσα στιγμή.

Το Chalet 1936 είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κατάλυμα που αισθάνεται σαν να έχει στεγαστεί ένας ολόκληρος κόσμος μέσα σε μια τεράστια ιδιοκτησία, δημιουργώντας μια αξιοσημείωτη εμπειρία σαλέ σκι.

Χώροι

Υπνοδωμάτια7
Μπάνια7
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Ανελκυστήρας
Γυμναστήριο
Πισίνα
Υδρομασάζ
Χώρος στάθμευσης

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
τύποςΣπίτι
ΠεριβάλλονΟρεινή τοποθεσία