ΑΠΌ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΈΝΑ ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ! ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΊΤΕ Ή ΕΠΕΝΔΎΣΤΕ ΣΤΟ ΌΜΟΡΦΟ ΒΑΝΟΥΆΤΟΥ!

Λούγκανβιλ
Οικοδομήσιμη γη • 20000 m²
196.637 €

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ: $320.000-$350.000

Μια ευκαιρία ζωής σας περιμένει! Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε ένα τεράστιο αγροτεμάχιο 2 εκταρίων (περίπου 5 στρέμματα) από τον όμορφο Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό στο τροπικό νησί-χώρα του Βανουάτου!

Με γαλαζοπράσινες θάλασσες και λευκές αμμώδεις παραλίες, αυτή η εκπληκτικά όμορφη τοποθεσία θα μπορούσε να σας προσφέρει την αλλαγή του ρυθμού και του τρόπου ζωής του νησιού που πάντα ονειρευόσασταν! Χτίστε το νέο σας σπίτι εδώ ως απόδραση διακοπών, επενδυτικό ακίνητο ή θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλα προνόμια όπως η μόνιμη κατοικία στο Βανουάτου. Ρωτήστε τον πράκτορα Roelien για περισσότερες λεπτομέρειες!

Βρίσκεται στο χωριό Luganville στο νησί Santo, στη νοτιοανατολική γωνία του Βανουάτου, μπορείτε να απολαύσετε ψάρεμα στο νησί, τρύπες κολύμβησης και μια κοντινή περιοχή αναψυχής με εστιατόριο.

Με ζεστό τροπικό κλίμα και θερμοκρασίες θάλασσας μεταξύ 22 και 28 βαθμών όλο το χρόνο, πάρτε τον εαυτό σας στον παράδεισο και μακριά από τη φασαρία της ζωής στην πόλη!

Οι πτήσεις από Μπρισμπέιν προς Βανουάτου είναι κάτω από 3 ώρες μέσω της Θάλασσας των Κοραλλίων προς το Βανουάτου.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν

  • Αγροτεμάχιο 2 εκταρίων (περίπου 5 στρέμματα)
  • Εκπληκτικά όμορφη τοποθεσία στο νησί του Νότιου Ειρηνικού
  • Στο χωριό Luganville στο νησί Santo, Ν.Α. γωνία του Βανουάτου
  • Γαλαζοπράσινες θάλασσες και αμμώδεις παραλίες
  • Απολαύστε το ψάρεμα στο νησί και την τρύπα κολύμβησης
  • Βρίσκεται κοντά σε χώρο αναψυχής και εστιατόριο
  • Ζεστό τροπικό κλίμα
  • Θερμοκρασίες θάλασσας 22-28 βαθμοί όλο το χρόνο
  • Μόλις 3 ώρες πτήση από το Μπρίσμπεϊν

Άλλες παροχές:

Το Βανουάτου θεωρείται φορολογικός παράδεισος. Από φορολογική άποψη, τα πιο απτά οφέλη δεν είναι κανένας εταιρικός φόρος, κανένας φόρος εισοδήματος, κανένας φόρος κεφαλαιουχικών κερδών, κανένας φόρος ακίνητης περιουσίας, κανένας φόρος περιουσίας, κανένας φόρος παρακράτησης, κανένας φόρος δωρεάς και κανένας άλλος φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων. Ο μόνος φόρος στο Βανουάτου είναι ο ΦΠΑ επί αγαθών και υπηρεσιών, ο οποίος επί του παρόντος είναι 15%

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ξένη ιδιοκτησία ενός ακινήτου στο Βανουάτου. Δεν υπάρχει επίσης καμία υποχρέωση από τους ξένους ιδιοκτήτες να περάσουν οποιαδήποτε στιγμή που διαμένουν στο Βανουάτου.

Η ιδιοκτησία ιδιοκτησίας καταχωρείται ως τίτλος μίσθωσης στο Γραφείο Αρχείων Γης του Βανουάτου. Οι τίτλοι μίσθωσης είναι συνήθως 50 ή 75 έτη και δεν παρατείνονται αυτόματα στην πλήρη διάρκεια όταν αλλάζει η ιδιοκτησία. Οι μισθώσεις μπορούν να παραταθούν καταβάλλοντας ένα ασφάλιστρο για να το αυξήσουν ξανά στη μέγιστη διάρκεια.

Συνήθως μια συναλλαγή για την αγορά ενός ακινήτου μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 3 μήνες, ανάλογα με τους όρους της σύμβασης.

Κόστος διακανονισμού αγοραστών:

  • 2 % τέλος χαρτοσήμου πληρωτέο στην κυβέρνηση του Βανουάτου
  • 5% εγγραφή μεταβίβασης τίτλου πληρωτέα στην κυβέρνηση του Βανουάτου
  • Εάν ο αγοραστής αγοράζει μια υπάρχουσα εταιρεία, τότε το τέλος χαρτοσήμου είναι 4% και δεν υπάρχει τέλος εγγραφής μεταβίβασης τίτλου πληρωτέο, καθώς μεταβιβάζεται μόνο το μερίδιο στην εταιρεία μισθωτή και όχι ο ίδιος ο τίτλος.

Επιφάνειες

Διαβίωση20000 m²
Αγροτεμάχιο20000 m²

Λούγκανβιλ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.