Ευνοϊκή επένδυση με θέα στη θάλασσα

34876 Καρτάλ
Νέο διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 58.5 m² • 2ο όροφος • διαθέσιμο τώρα • αναφ: NG1008
117.718 €

Όλα για την ευτυχία στην Καρτάλ. Ο κόσμος είναι στην πόλη.

Το έργο βρίσκεται στην περιοχή Kartal στην ανατολική πλευρά της Ιστανμπούλ. Η περιοχή kartal αναπτύσσεται καθημερινά και είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη με τις δημόσιες συγκοινωνίες, τους σιδηροδρόμους, τη θάλασσα και τον αέρα. Με τη γεωγραφική του θέση, είναι το πιο δημοφιλές επενδυτικό κέντρο τα τελευταία χρόνια.

Αποτελείται από 360 διαμερίσματα σε 14500 m2 με εμβαδόν έργου 55000 m2. Ένας ασφαλής χώρος διαβίωσης σας περιμένει, χτισμένος στο βράχο του ψηλότερου λόφου της Κωνσταντινούπολης. Είτε απολαμβάνετε τη θέα στη θάλασσα και τα νησιά του Μαρμαρά είτε αναπνέετε τον καθαρό δασικό αέρα σε αυτό το έργο ακριβώς δίπλα στο δάσος της Άιδου. Με μοντέρνα αρχιτεκτονική, γκαράζ στάθμευσης, εσωτερικές πισίνες, μονοπάτι για τζόκινγκ, γυμναστήρια, παιδικούς σταθμούς, καταστήματα δρόμου, ευρύχωρους διαμορφωμένους χώρους και παιδικές χαρές, είναι ένα ζωντανό συγκρότημα στο κέντρο της πόλης που είναι συνυφασμένο με τη φύση.

Απέχει 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Marmaray του μετρό και 5 λεπτά από όλες τις μεγάλες αρτηρίες. Απέχει 3,5 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο και 4 χιλιόμετρα από το πανεπιστήμιο.

Αν θέλετε να ξυπνήσετε κάθε πρωί σε μια καταπράσινη φύση και να απολαύσετε τη θέα των νησιών από τον ψηλότερο λόφο της Κωνσταντινούπολης, αυτό το έργο είναι κατάλληλο για εσάς.

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση58.5 m²
Κήπος15 m²
Ανελκυστήρας
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Σάουνα
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο

Καρτάλ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο δάσος
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2022