Πολύ καλή επένδυση προς πώληση με μικρή απόδοση της επένδυσης

Kağıthane
Νέο διαμέρισμα • 4 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 180 m² • αναφ: NG1018
674.336 €

Πρόκειται για οικιστικό έργο αποτελούμενο από 11 πολυκατοικίες, 935 διαμερίσματα και 18 εμπορικές μονάδες σε οικόπεδο 36.750 m2 στην περιοχή Kağıthane στην ευρωπαϊκή πλευρά της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗς. Βρίσκεται γρήγορα στην εθνική οδό TEM προς τη γέφυρα Fatih Sultan Mehmet και το στάδιο NEF κοντά σε κέντρα όπως το Sarıyer, το Maslak και το Levent.

Όλα έχουν σκεφτεί για να σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα σε αυτό το έργο, το οποίο γεννήθηκε με την ιδέα ότι οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό θα προσθέσουν αξία στο οικοδομικό έργο.

Μονοπάτια πεζοπορίας, πάρκα, υπαίθρια αθλητικά γήπεδα, παιδικές χαρές και πολλά άλλα σας περιμένουν να περάσετε ευχάριστα μόνοι σας ή με τους αγαπημένους σας στους κοινωνικούς χώρους.

Απλά γυρίστε το κεφάλι σας για να δείτε ότι το καταπράσινο δάσος του Βελιγραδίου σας περιμένει.

Καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Maslak, το Levent, το İstinye, ακόμη και το Gayrettepe, μπορείτε εύκολα να φτάσετε στα κύρια εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης. Αν δεν θέλετε να πάτε στο εμπορικό κέντρο, μπορείτε να φύγετε από το σπίτι σας και να φτάσετε σε όλες τις ανάγκες σας με τα πόδια, μπορείτε να ψωνίσετε στα καταστήματα μέσα στο έργο ή να περάσετε ευχάριστες ώρες στα καφέ.

Με αυτό το έργο θα πάρετε το σπίτι των ονείρων σας. Σχεδιάστηκε από έναν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων που σκέφτηκε ένα διαφορετικό στυλ για κάθε δωμάτιο με 3 διαφορετικά στυλ και τύπους.

Ένα έργο που προσφέρει επιλογές διαμερισμάτων διαφορετικών μεγεθών, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 και 4+1.

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Μπαλκόνια1
Εσωτερικά γκαράζ2

Επιφάνειες

Διαβίωση180 m²
Ανελκυστήρας
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Κήπος
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Σάουνα
Συναγερμός
Τένις
Χώρος στάθμευσης

Kağıthane

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο δάσος
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2021