Το πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό έργο βίλας μαρίνας της Ιστανμπούλ

Κωνσταντινούπολη
Βίλα • 7 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 3 μπάν. • 576 m² • αναφ: NG1024
1.410.657 €

Στο πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό έργο βίλας μαρίνας της Κωνσταντινούπολης, 64 πολύ ειδικές πολυτελείς βίλες πωλούνται σε 7 διαφορετικούς τύπους, με ευρύχωρη αρχιτεκτονική και ψηλές οροφές, την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή και ένα ειδικό τοπίο όπου η πολυτέλεια είναι κρυμμένη στις λεπτές λεπτομέρειες και δεν θα θέλετε πλέον να κάνετε χωρίς την υψηλή ποιότητα ζωής. Πολλά χαρακτηριστικά, όπως λειτουργικές και ευρύχωρες κουζίνες και μπάνια, σκεπαστό γκαράζ, βεράντα με θέα στη θάλασσα και ανεξάρτητοι κήποι σας περιμένουν.

Προσφέρει ένα σαλόνι όπου μπορείτε να βγείτε από το τέλειο μπλε της θάλασσας του Μαρμαρά και να φτάσετε αμέσως στο φρέσκο πράσινο του σπιτιού σας.

Μια ολοκαίνουργια γαλήνια ζωή έτοιμη να κινηθεί σήμερα με τη λειτουργική αρχιτεκτονική της περιτριγυρισμένη από πράσινο και στις τέσσερις πλευρές, ψηλούς τοίχους που προστατεύουν την άνεση και τους ιδιωτικούς σας χώρους μόνο για εσάς.

Αυτό το έργο έχει επίσης μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη για τους λάτρεις της θάλασσας, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη Μαρίνα της Δυτικής Κωνσταντινούπολης [WIM], τη νέα αγαπημένη των λάτρεις της θάλασσας με τις σύγχρονες και εκτεταμένες εγκαταστάσεις της. Με τις εγκαταστάσεις επικοινωνίας, τις τεχνικές υπηρεσίες, το γυμναστήριο, την πισίνα, τα εστιατόρια και τις κοινωνικές εγκαταστάσεις, η μαρίνα, η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει 600 σκάφη στη θάλασσα και 300 σκάφη στην ξηρά, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο κατάλληλες μαρίνες στην Τουρκία. Οι κάτοικοι του έργου έχουν το πλεονέκτημα να χρησιμοποιούν αυτές τις εγκαταστάσεις όπως θέλουν και να δένουν τα σκάφη τους δωρεάν για 5 χρόνια.

Εξωτερικές και εσωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι πρασίνου κατάλληλοι για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, σχολή ιστιοπλοΐας στην παραλία του, yacht club και ιδιωτικές πισίνες σας προσφέρουν την ευκαιρία να εξασκηθείτε σε περισσότερα από ένα αθλήματα. Από την άλλη, με 1,5km ακτογραμμής, παιδικές χαρές, χώρους στάθμευσης, ιδιωτικό εξωραϊσμό και μαρίνες, δημιουργεί περιβάλλοντα γεμάτα χαρά και άνεση για εσάς. Για τις ειδικές προσκλήσεις ή συναντήσεις σας, υπάρχουν καφετέριες, εστιατόριο και κοινωνική εγκατάσταση με εκτεταμένες εγκαταστάσεις. Επιπλέον, ένα ειδικό εμπορικό κέντρο πολύ κοντά στις βίλες σας διευκολύνει να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες.

Ένα έργο που είναι κοντά και μακριά από το χάος παντού. Όλα όσα θέλετε, μπλε και πράσινο, πολυτέλεια και προνόμια, ηρεμία και άνεση, σας περιμένουν.

Χώροι

Δωμάτια7
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια3
Τουαλέτες1
Μπαλκόνια2
Εσωτερικά γκαράζ1
Εξωτερικά γκαράζ1
Ταράτσες1

Επιφάνειες

Διαβίωση576 m²
Κήπος117 m²
Αυλή
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Κήπος
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Σάουνα
Συναγερμός
Τένις
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο

Κωνσταντινούπολη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Θέα στον κήπο
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2021