Μεγάλη επενδυτική ευκαιρία κοντά στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi
Νέο διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 73 m² • αναφ: NG1044
168.877 €

Είναι ένας γιγαντιαίος χώρος διαβίωσης με έναν εμπορικό δρόμο που αποτελείται από 2500 κατοικίες και 107 εμπορικές περιοχές σε 3 στάδια στην περιοχή Başakşehir στην ευρωπαϊκή πλευρά.

Καφέ, Εστιατόριο, Boutique, Κομμωτήριο, Αγορά, εν ολίγοις, όλα όσα χρειάζεστε σας περιμένουν στις εμπορικές περιοχές ακριβώς κάτω από το σπίτι σας. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, αρκεί να αφήσετε την πόρτα του σπιτιού σας και να πάρετε το ασανσέρ χωρίς την ανάγκη του αυτοκινήτου σας ή των δημόσιων συγκοινωνιών σας.

Με τον κοινωνικό χώρο των 1800 m 2, όλα όσα σχετίζονται με τον αθλητισμό, την υγιεινή διαβίωση, την κοινωνικοποίηση και τα ψώνια σας περιμένουν εσάς και τους αγαπημένους σας σε αυτό το έργο. Πολλοί εσωτερικοί κοινωνικοί χώροι όπως εσωτερική πισίνα, σάουνα ανδρών και γυναικών, αίθουσες μασάζ ανδρών και γυναικών, γυμναστήριο, αίθουσα Πιλάτες, καφετέρια, παιδικές χαρές χτίστηκαν αποκλειστικά για τους κατοίκους του έργου. Οι ανοιχτοί κοινωνικοί χώροι είναι μίνι γήπεδο μπάσκετ, παιδική χαρά και διακοσμητικές πισίνες.

Σε αυτό το έργο, το εσωτερικό των ευρύχωρων διαμερισμάτων, τα οποία λαμβάνουν φως και από τις τέσσερις πλευρές και μπορείτε να αναπνεύσετε, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Με διαφορετικές επιλογές από 1+1 έως 5+1 και μεγάλα μπαλκόνια, η ειρήνη που αναζητάτε είναι σε αυτό το έργο. Χώροι τοπίου ειδικά σχεδιασμένοι για να αισθάνεστε στη φύση και τα πάρκα της πόλης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια σας προσφέρουν τη φύση που χάνετε.

Το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης απέχει μόλις 20 λεπτά, οπότε ο κόσμος είναι τώρα πολύ κοντά σας. Το σχολείο, το νοσοκομείο και τα εμπορικά κέντρα απέχουν μόλις λίγα λεπτά.

Εσωτερικός και υπαίθριος χώρος στάθμευσης, κεντρικό σύστημα θέρμανσης, συναγερμός πυρκαγιάς, κλειστό σύστημα καμερών κυκλωμάτων, φωνή πέρα από το σύστημα συναγερμών, σύστημα συναγερμών αερίου, γεννήτρια

 

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Εσωτερικά γκαράζ1

Επιφάνειες

Διαβίωση73 m²
Ανελκυστήρας
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Σάουνα
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο

Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2021