10% προκαταβολή | Ελκυστικό πρόγραμμα πληρωμών | Jumeirah Village, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ντουμπάι, Arjan Exit Road
Νέο διαμέρισμα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 52.26 m²
167.815 €

Δούναβης Starz Ντουμπάι είναι ένα εκτεταμένο οικιστικό έργο

Στην υπέροχη πόλη του Ντουμπάι, ο κατασκευαστής ακινήτων του Δούναβη εισήγαγε πρώτα το είδος του, καινοτόμο και σύγχρονο πρόγραμμα στέγασης στο όνομα starz by Danube. Αυτό το έργο ορόσημο ξεκινά στην περιοχή al-Furjan. Αυτό το οικιστικό έργο υποστηρίζεται από την ντίβα του Bollywood, Shilpa Shetty Kundra, η οποία είναι η ίδια μια γνωστή παγκόσμια μάρκα.

Σχεδιάζεται η ανάπτυξη στούντιο, 1 BHK και 2 διαμερισμάτων BHK που αποτελούνται από έκταση που κυμαίνεται μεταξύ 401 και 990 τετραγωνικών ποδιών σε αυτό το οικιστικό έργο. Βρίσκεται στην όμορφα διαμορφωμένη περιοχή και προσφέρει εκπληκτικά σχεδιασμένες 446 μονάδες στο πλαίσιο της επερχόμενης ανάπτυξης. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται η βέλτιστη και μέγιστη χρήση του διαθέσιμου χώρου για μια άνετη διαβίωση. Τα μετασχηματιστικά δωμάτια δημιουργούνται με τη βοήθεια μετατρέψιμων επίπλων ευρωπαϊκού στιλ. Επιτρέπει στο σαλόνι να χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο και αντίστροφα.

Το Starz by Danube ξεκινά δίπλα στους Κήπους Discovery και πολύ κοντά στην προτεινόμενη γραμμή του μετρό. Είναι μέρος του εκτεταμένου εμπορικού κέντρου Battuta 560 εκταρίων. Εκτιμάται ότι θα παραδώσει περίπου 4000 καινοτόμα σπίτια σε αυτή την πόλη Al-Furjan. Η τοποθεσία βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μόλις λίγα λεπτά μακριά από τις σημαντικές τοποθεσίες της πόλης του Ντουμπάι. Το διεθνές αεροδρόμιο Al Maktoom απέχει μόλις 10 λεπτά από αυτήν την τοποθεσία.

Το Starz by Danube επιτυγχάνεται με εκπληκτικές ανέσεις και εγκαταστάσεις για να προσφέρει κομψότητα και ποιότητα. Οι άψογες παροχές του περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης στο βάθρο 2 ορόφων, γήπεδο μπάσκετ, κέντρο ευεξίας, πισίνα, πίστα τζόκινγκ, αίθουσα πάρτι, παιδική πισίνα και πολλές άλλες αθλητικές, καθώς και αναζωογονητικές εγκαταστάσεις. Στους εσωτερικούς χώρους, αυτές οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με πολυτελή εξαρτήματα μπάνιου από το Μιλάνο, εντοιχισμένες ντουλάπες, αρθρωτή κουζίνα και κάθε άλλη πολυτέλεια άνεσης.

Η τιμολόγηση αυτών των κατοικιών είναι χαμηλότερης εμβέλειας σε σύγκριση με την άνεση και την πολυτέλεια υψηλής κατάστασης που προσφέρονται εδώ. Ο κύριος του έργου εξετάζει επίσης τη δυνατότητα πληρωμής δόσεων για τους επενδυτές που αναζητούν προσιτές τιμές για την αγορά του ακινήτου στο Ντουμπάι.

Για όλες τις πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

(Ομιλητής Γαλλικών / Αγγλικών) Ναχέντ: +971 55 457 1033
(Ομιλητής Αγγλικών / Αραβικών) Αχμέντ Μουνίρ: +971 55 743 0043

Όνομα εταιρείας: Royal Oasis Μεσίτες Ακινήτων
RERA ΟΡΝ: 2112
Διεύθυνση: Office 201, B11 Bay Square, Επιχειρηματικός Κόλπος, Ντουμπάι
Αριθμός τηλεφώνου γραφείου: +97143998470

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση52.26 m²
Ανελκυστήρας
Κλιματισμός
Πισίνα
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Arjan Exit Road, Ντουμπάι