Εκπληκτική βίλα πολυτελείας σε στιλ Ίμπιζα προς πώληση στην Javea

Xàbia, 39 Camí de les Sortetes
Βίλα • 4 κρεβ. • 3 μπάν. • 275 m² • 2ο όροφος
1.175.000 €

Αυτή η εκπληκτική νέα πολυτελής βίλα σε στιλ Ibizan προς πώληση στη Javea είναι έτοιμη να την απολαύσετε.

Μοναδικά σχεδιασμένη με απαλές άκρες, παραδοσιακά πέτρινα φινιρίσματα με μείγμα γυαλιού, αυτή η εκπληκτική νέα πολυτελής βίλα σε στιλ Ibizan προς πώληση στη Γιαβέα βρίσκεται σε ένα υπέροχο οικόπεδο με πανοραμική θέα στην κοιλάδα Jávea, το βουνό Montgó και, φυσικά, τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το κυρίως σαλόνι του ακινήτου διαθέτει πλωτή σκάλα, τζάκι με ξύλα, ανοιχτή κουζίνα και πρόσβαση τόσο στις βεράντες όσο και στην πισίνα υπερχείλισης με θέα στην παραλία. Έχει επίσης πρόσβαση σε ένα ωραίο αίθριο με έναν όμορφο φοίνικα που μας προσφέρει μια καλή σκιά. Σε αυτόν τον όροφο υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια με μπάνια.

Στον επάνω όροφο βρίσκεται η ευρύχωρη κύρια σουίτα, πολύ ευρύχωρη, με ιδιωτικό μπάνιο, και ένα άλλο υπνοδωμάτιο που έχει πρόσβαση, ενδεχομένως, στη μεγαλύτερη βεράντα που μπορεί να έχει ένα ακίνητο από άποψη μεγέθους.

Όλο το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με παράθυρα με διπλά τζάμια, ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό φυσικά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά αυτής της ιδιότητας σε σχέση με τα διπλανά για το μοναδικό της στυλ.

Η κατασκευή αυτού του ακινήτου στοχεύει να παραμείνει πιστή σε μια ηθική σχεδιασμού και να χρησιμοποιήσει όποτε είναι δυνατόν ανακτημένα ξύλα, πόρτες για να συνδυάσει τη σύγχρονη άνεση με το παραδοσιακό σχέδιο της Ίμπιζα / ισπανικό στυλ.

Η Javea ήταν πάντα μια καλή και λογική εναλλακτική λύση στην Ίμπιζα. Το Javea απολαμβάνει τα ίδια κρυστάλλινα νερά, απίστευτες παραλίες και εντυπωσιακά φυσικά πάρκα, αλλά δεν βρίσκεται σε νησί, αλλά βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη Βαλένθια και το Αλικάντε.
Αν και η δημοτικότητα του Javea είχε αξιοσημείωτη αύξηση, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί στην κατασκευή εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μεγάλα ξενοδοχεία θέρετρο και η περιοχή έχει διατηρήσει τη φυσική της έκκληση με περιορισμένη κατασκευή στην περιοχή.

Το Εθνικό Πάρκο Montgó στα βόρεια και το Εθνικό Πάρκο Granadella στα νότια σημαίνει ότι η Γιαβέα περιβάλλεται από εκπληκτική φυσική ομορφιά, προσφέρει μερικές από τις καλύτερες παραλίες με γαλάζια σημαία στην ακτή και μια φανταστική επιλογή εστιατορίων που προσφέρουν φρέσκα προϊόντα και υπέροχη μεσογειακή κουζίνα.

Χώροι

Υπνοδωμάτια4
Μπάνια3
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2

Επιφάνειες

Διαβίωση275 m²
Αγροτεμάχιο1039 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Πισίνα

39 Camí de les Sortetes, Xàbia

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα