Μεγαλοπρεπές αρχοντικό στην περιοχή της Ρωσικής Εκκλησίας

Γενεύη
Σπίτι • 650 m² • αναφ: 2381265
Τιμή κατόπιν ερωτήματος
Χτισμένο τον 19ο αιώνα, αυτό το σπάνιο αρχοντικό βρίσκεται στη δημοφιλή συνοικία της Ρωσικής Εκκλησίας, μόλις λίγα βήματα από την καρδιά της παλιάς πόλης.

Γεμάτο γοητεία και χαρακτήρα, προσφέρει ένα διακριτικό περιβάλλον διαβίωσης σε έναν διάσημο δρόμο στο κέντρο της Γενεύης και επωφελείται από την άμεση γειτνίαση με όλες τις ανέσεις (σχολεία, πάρκα, μουσεία ...).

Αυτό το σπίτι έχει γενναιόδωρους όγκους και ένα ψηλό ταβάνι, έχει συνολικά ένα καθιστικό 650m2 που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα τα οποία κατανέμονται ως εξής:

Ο επάνω όροφος, που τώρα χρησιμοποιείται ως γραφεία, βγάζει σε ένα ευρύχωρο σαλόνι που δίνει πρόσβαση σε βεράντα, σαλόνι με τζάκι, γκαρνταρόμπα, τρία υπνοδωμάτια, μικρή κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών.

Ο 2ος όροφος διαθέτει ένα διαμέρισμα που αποτελείται από χωλ εισόδου, τουαλέτα επισκεπτών με βεστιάριο, τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο.

Ο 3ος όροφος αποτελείται από χωλ εισόδου, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, master υπνοδωμάτιο με en-suite ντους, υπνοδωμάτιο με τζάκι και μπάνιο.

Η σοφίτα είναι επιπλωμένη με σαλόνι, ανοιχτή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, γραφείο / σαλόνι, μπάνιο και ντους.

Το υπόγειο στεγάζει ένα εργαστήριο με ξεχωριστή τουαλέτα, ένα θησαυροφυλάκιο, ένα κελάρι κρασιών, ένα τεχνικό δωμάτιο και τρία κελάρια αποθήκευσης.

Χτισμένο τον 19ο αιώνα, αυτό το σπάνιο αρχοντικό βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή της Ρωσικής Εκκλησίας, μόλις λίγα βήματα από την καρδιά της παλιάς πόλης.

Γεμάτο γοητεία και χαρακτήρα, προσφέρει ένα διακριτικό περιβάλλον διαβίωσης σε ένα διάσημο δρόμο στο κέντρο της Γενεύης και απολαμβάνει την άμεση γειτνίαση με όλες τις ανέσεις (σχολεία, πάρκα, μουσεία ...).

Αυτό το σπίτι έχει γενναιόδωρους όγκους και υψηλό ύψος οροφής, έχει χώρο διαβίωσης 650m2 που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα τα οποία κατανέμονται ως εξής:

Ο επάνω όροφος, που σήμερα χρησιμοποιείται ως γραφεία, ανοίγει σε ένα ευρύχωρο σαλόνι δίνοντας πρόσβαση σε βεράντα, σαλόνι με τζάκι, γκαρνταρόμπα, τρία υπνοδωμάτια, μικρή κουζίνα και WC επισκεπτών.

Ο 2ος όροφος διαθέτει ένα διαμέρισμα που αποτελείται από χωλ εισόδου, WC επισκεπτών με βεστιάριο, τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια για ύπνο και μπάνιο.

Ο 3ος όροφος αποτελείται από χωλ εισόδου, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, master υπνοδωμάτιο με en-suite ντους, υπνοδωμάτιο με τζάκι και μπάνιο.

Η σοφίτα είναι επιπλωμένη με σαλόνι, ανοιχτή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, γραφείο / σαλόνι, μπάνιο και ντους.

Το υπόγειο στεγάζει ένα εργαστήριο με ξεχωριστό WC, ένα θόλο, ένα κελάρι κρασιών, ένα τεχνικό δωμάτιο και τρία κελάρια αποθήκευσης.

Χώροι

Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση650 m²
Μπαλκόνι
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Κελάρι κρασιών

Γενεύη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.