Εξαιρετικό οικόπεδο προς πώληση στην Επισκοπή Κέρκυρας

Αχαράβη
Οικόπεδο • αναφ: ES5553322
60.000 €
Εξαιρετικό οικόπεδο προς πώληση στην Επισκοπή Κέρκυρας

Esales Κωδικός Ακινήτου: es5553322

Τοποθεσία Ακινήτου

Επισκοπή 490 81,
Κέρκυρα
Ελλάδα

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Με το υπέροχο ζεστό κλίμα και τις εκπληκτικές ακτές της Μεσογείου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το ελληνικό νησί της Κέρκυρας εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη σε όλη την Ευρώπη. Προσφέρεται εδώ η ευκαιρία να κάνετε μια έξυπνη επένδυση σε αυτό το σταθερά υπέροχο μέρος με αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο.

Βρίσκεται στο μαγευτικό χωριό της Επισκοπής, το οικόπεδο είναι ένα τεράστιο 10000m2 και ιδανικό για ανάπτυξη. Εκτός από το ότι βρίσκεται κοντά σε καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια, ο χώρος απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από πολλές από τις εκπληκτικές παραλίες που κάνουν αυτήν την περιοχή τόσο μαγευτική.

Δεν είναι μόνο μια έξυπνη επένδυση σε ακίνητα, αλλά και μια δυνητικά προσοδοφόρα επιχείρηση στην αγορά ενοικίασης διακοπών, εάν αναπτυχθεί. Χάρη στην εμφάνιση ιστοσελίδων άμεσης ενοικίασης όπως η Airbnb και η booking.com, αυτή η αγορά διανύει μια χρυσή εποχή αυτή τη στιγμή και τα ελληνικά νησιά είναι σταθερά μία από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες σε αυτό το πλαίσιο. Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να είναι κοντά σε βασικές ανέσεις, αλλά και μόλις λίγα λεπτά μακριά από πολλές από τις εκπληκτικές παραλίες και περιοχές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς που κάνουν αυτή την περιοχή τόσο εμβληματική.

Η Κέρκυρα δεν είναι μόνο ένα όμορφο μέρος από μόνη της, αλλά η θέση της την καθιστά επίσης μια εξαιρετική βάση από την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε τα πολλά άλλα συναρπαστικά μέρη και πολιτισμούς που έχει να προσφέρει αυτή η περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των πολλών άλλων ένδοξων νησιών του Ιονίου και της ηπειρωτικής Ελλάδας και της πρωτεύουσας που πρέπει να δείτε, την Αθήνα.

Οι λάτρεις των σπορ και της αναψυχής δεν θα απογοητευτούν καθώς η περιοχή βρίσκεται κοντά σε πολλές εξαιρετικές περιοχές πεζοπορίας, ποδηλασίας, θαλάσσιων σπορ και ψαρέματος καθώς και πολλά σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος. Για τους λάτρεις του γκολφ, υπάρχει το υπέροχο Corfu Golf Club.

Η περιοχή είναι επίσης πολύ καλά συνδεδεμένη συγκοινωνιακά τόσο τοπικά με εξαιρετικούς δρόμους όσο και διεθνώς μέσω αέρα και θάλασσας. Το πλησιέστερο διεθνές αεροδρόμιο βρίσκεται στην Κέρκυρα, η οποία απέχει περίπου 40 λεπτά, αυτό είναι φυσικά ένα άλλο τεράστιο πλεονέκτημα στο πλαίσιο της προσέλκυσης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων.

Σχετικά με την περιοχή

Η Επισκοπή είναι οικισμός στην Κέρκυρα της Κέρκυρας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων της Ελλάδας.

Από τα γραπτά του Gerald και του Lawrence Durrell μέχρι τον τόπο όπου ο ναυαγός Οδυσσέας γαλήνεψε και στάλθηκε στο δρόμο της επιστροφής του, η Κέρκυρα έχει απεικονιστεί ως ειδύλλιο εδώ και αιώνες. Σήμερα αυτή η φήμη έχει οδηγήσει τμήματα του νησιού να κυριαρχούνται από μαζικό τουρισμό, αλλά παρόλα αυτά, η Κέρκυρα της λογοτεχνίας εξακολουθεί να υπάρχει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλεύσετε στη γωνία, να περπατήσετε πάνω από το επόμενο ακρωτήρι ή να αγγειοπλαστείτε στο τραχύ εσωτερικό και σας περιμένει ένας τόπος με άφθονα προϊόντα, λόφους γεμάτους κυπαρίσσια, ιλιγγιώδη χωριά και αμμώδεις όρμους που βρέχονται από καταγάλανα νερά κοβαλτίου.

Από τον 8ο αιώνα π.Χ. το νησί που οι Έλληνες αποκαλούν Κέρκυρα έχει βραβευτεί για την αδάμαστη ομορφιά και τη στρατηγική του θέση. Οι αρχαίοι στρατοί πολέμησαν για να την αποκτήσουν, ενώ στις πρώτες μέρες της σύγχρονης Ελλάδας ήταν ένας φάρος μάθησης. Οι Κερκυραίοι παραμένουν περήφανοι για τις πνευματικές και καλλιτεχνικές τους ρίζες.

Καθώς περπατάτε στο κοντινό χωριό μπορείτε να ακούσετε τον ήχο των καμπάνων της εκκλησίας, και πού και πού το χτύπημα ενός γαϊδουριού, ενώ το πρωί το κορνάρισμα του κέρατος από τον φούρναρη που παραδίδει ζεστό ψωμί κατευθείαν από το φούρνο φέρνει μια συγκέντρωση ντόπιων για κουβέντα.

Οι παλιοί κάθονται στις πόρτες τους κουβεντιάζοντας για τα γεγονότα της ημέρας και καθώς περνάτε θα φωνάζουν «Καλημέρα» ή ίσως «Γιασού». Με εντυπωσιακά εκπληκτική θέα σε όλη την κοιλάδα, πλούσια με τα αντίθεση χρώματα και φυλλώματα από τα κυπαρίσσια και τις ελιές, αυτό το χωριό συνδυάζει όλες τις παραδόσεις της ελληνικής ζωής με το όμορφο τοπίο του.

Κύρια χαρακτηριστικά

• 10000 m2 γης προς ανάπτυξη
• Εξαιρετική τοποθεσία κοντά σε πολλές ανέσεις
• Εκπληκτική θέα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αγορά ή πώληση ακινήτου στην Κέρκυρα.

Επιφάνειες

Αγροτεμάχιο10000 m²

Αχαράβη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα